Babyboom blant kjendisene - derfor fødes flest barn i juli

To nye kjendisbarn er allerede født, og tre til er på vei denne sommeren.

BABY MAMAS: Mens Lucky Lips-vokalist Malin Pettersen er høygravid for tida, fikk Jenny Skavlan sitt første barn i april. Her er venninnene avbildet på Fam Irvoll-visning i februar. Irvoll er forøvrig gravid med sitt andre barn. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
BABY MAMAS: Mens Lucky Lips-vokalist Malin Pettersen er høygravid for tida, fikk Jenny Skavlan sitt første barn i april. Her er venninnene avbildet på Fam Irvoll-visning i februar. Irvoll er forøvrig gravid med sitt andre barn. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Mye tyder på at kjendisene hadde en aktiv sensommer og høst i 2015.

Det pågår er nemlig en real babyboom blant norske kjendiser denne våren og sommeren, og flere smårollinger har allerede kommet til verden.

Blant dem er Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestads (35) datter Åse, som ble født i slutten av april.

Det var i oktober i fjor at det ble kjent at Skavlan og Gullestad ventet sitt første barn sammen. Da den lille jenta ble født i april skrev den nybakte mammaen følgende melding på sin Instagram-konto:

- Jeg vet om en nydelig liten pike som ikke kan si «jeg ble'kke født i går», i dag. Hun heter Åse og jeg håper verden kan takle noe så fantastisk som henne.

Rudjord blir tobarnsmor

Men det er ikke bare Jenny og «Fingern» som har en baby å tenke på om dagen.

Blogger og tidligere «Costume»-redaktør, Vanessa Rudjord, venter sitt første barn sammen med samboer Jonas Forsang kjent fra bandet «Yoga Fire».

Rudjord har fra før datteren Luca (7) med eksen Runar Vatne. Han er i dag samboer med artisten Alexandra Joner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.