Jens Christian Nørve og coronaviruset:

Babydrama: - Kamp mot klokka

TV 2-profilen kunne gått glipp av datteras fødsel grunnet innreiseforbudet til USA.

HASTET AVGÅRDE: Jens Christian Nørve og samboeren måtte framskynde planene for å hente dattera i USA. Landet har innført innreiseforbud fra midnatt lørdag. TV 2-profilen fikk endret planene med et nødskrik, og er nå på vei over dammen. Foto: Siv Johanne Seglem
HASTET AVGÅRDE: Jens Christian Nørve og samboeren måtte framskynde planene for å hente dattera i USA. Landet har innført innreiseforbud fra midnatt lørdag. TV 2-profilen fikk endret planene med et nødskrik, og er nå på vei over dammen. Foto: Siv Johanne Seglem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor kunne den populære TV 2-programlederen Jens Christian Nørve (42) og kjæresten Tommy Børresen (34) dele den hyggelige nyheten om at de venter sitt første barn sammen.

Det delte «Åsted Norge»-programlederen i et innlegg på Facebook, der han kunne avsløre at han og Børresen skal få ei jente i løpet av våren. Paret benytter seg av surrogati, og skal i disse dager til USA hvor dattera deres snart blir født.

Parets babyplaner har imidlertid møtt på en rekke hindre grunnet coronaviruset som herjer rundt i verden, og som også har ført til at USA stanser innreiser fra mange land i Europa. Tiltaket trer i kraft ved midnatt lørdag - noe som har gått utover Nørve og Børresens planer. De skulle opprinnelig reise til USA neste uke, men har nå framskyndet reisen grunnet innreiseforbudet.

- En kamp mot klokka

Nørve er fredag på vei til USA, og har i all hast har kommet seg på et fly fra København til USA. I verste fall kunne han og kjæresten risikert å ha gått glipp av datteras fødsel som er kort tid unna.

Nørve har delt et innlegg om situasjonen med sine venner på sin private Facebook-profil, som Dagbladet har fått tillatelse til å sitere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer