Kaitlynn Carter:

Babylykke etter skilsmissen

Kaitlynn Carter, kjent fra «The Hills», er blitt mamma for første gang.

BLE MAMMA: Kaitlynn Carter har flere forhold bak seg. Nå har hun imidlertid slått seg til ro. Her fra tida hun og Miley Cyrus hadde en romanse i 2019. Foto: Diggzy/Splash News/NTB
BLE MAMMA: Kaitlynn Carter har flere forhold bak seg. Nå har hun imidlertid slått seg til ro. Her fra tida hun og Miley Cyrus hadde en romanse i 2019. Foto: Diggzy/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I juni kunne realityprofil Kaitlynn Carter (33) avsløre både ny kjæreste og at hun ventet barn. Hun har tidligere vært gift med «The Hills»-profil Brody Jenner (38), men har det siste året funnet lykken på ny etter bruddet.

Sammen med kjæresten Kristopher Brock kan hun nå avsløre at de er blitt foreldre for første gang.

«Vår kraftige lille kar, Rowan Carter Brock», skriver hun på Instagram, samtidig som hun røper at sønnen kom til verden 30. september.

Overfor sine nesten en million følgere forteller den nybakte mora at de alle er «glade, friske og så forelsket».

Mens dette er Carters første barn, har kjæresten en seks år gammel sønn fra tidligere, skriver People.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Romanse med Miley Cyrus

Ifølge Page Six har paret vært sammen i litt over ett år, og skal altså ha funnet kjærligheten bare kort tid etter at Carter skilte seg fra Brody Jenner. Eksparet hadde da vært gift i ett år.

Kort tid seinere oppsto det en romanse mellom henne og artist Miley Cyrus (28).

Romansen med artisten beskrev 33-åringen som en åpenbaring og en selvoppdagelse, samtidig som hun ikke la skjul på at hun var takknemlig - til tross for at forholdet var kortvarig.

«Samtidig som det var kortvarig, vil jeg forbli evig takknemlig for mitt siste forhold fordi det åpnet øynene mine for denne uoppdagede siden av meg selv», skrev Carter i sosiale medier.

«WHO'S YOUR DADDY»: En kvinne som ble adoptert bort som baby får muligheten til å møte sin biologiske far for første gang, men først venter en syk plot twist. Manus/klipp: Celina Morken Vis mer

I april i fjor fortalte hun også ytterligere om forholdet til artisten, og hvordan medieoppmerksomheten som fulgte med, påvirket henne.

I ettertid har hun altså nå funnet lykken med Kristopher Brock og blitt mor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer