Ida Wulff:

Babylykke for bloggstjerna

Har blitt mamma for første gang.

BLE FORELDRE: Ida Wulff og forloveden, Dennis Andersen, har blitt foreldre. Foto: Privat
BLE FORELDRE: Ida Wulff og forloveden, Dennis Andersen, har blitt foreldre. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august ble det kjent at toppblogger Ida Wulff, som i en årrekke har vært en av landets største bloggere - nå influenser - ventet sitt første barn med forloveden Dennis Andersen.

Til sine nærmere 35 000 følgere på Instagram delte hun nemlig nyheten om at paret skulle bli foreldre.

«Vi har laget et lite menneske», skrev hun i innlegget, sammen med et bilde av henne, forloveden og en utskrift fra ultralyden.

I tida etter har hun også avslørt at de ventet en liten gutt.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober. Nå har de publisert en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Ble foreldre

Gjennom graviditeten har bloggeren delt hyppige statuser om svangerskapets opp- og nedturer, og i helga var det helt tydelig at det nærmet seg slutten på graviditeten.

I et innlegg på Instagram skrev hun blant annet:

«15 dager til termin, men her sitter jeg plutselig. Lettere sjokkert men mest lettet. For etter taco, brettspill og lørdagskos i går kveld, ble ikke den dårlige magefølelsen borte. Lite liv i magen kombinert med at vekstkurven har flatet ut, gjorde at vi kjørte til sykehuset sent på kvelden for å få en sjekk».

Det førte blant annet til at fødselen ble satt igang med ballong.

Wulff delte også flere innlegg på Instagrams historiefunksjon, der hun gjorde følgerne sine kjent med at hun var innlagt på sykehuset og at fødselen skulle settes i gang.

BABY: Slik avslørte Ida Wulff babynyheten mandag ettermiddag. Foto: Skjermdump Instagram
BABY: Slik avslørte Ida Wulff babynyheten mandag ettermiddag. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Nå kan paret dele den gledelige nyheten om at den lille gutten har ankommet verden.

«Fødte verdens fineste lille gutt i natt. En fantastisk opplevelse. Oppdaterer dere mer så fort jeg orker, hilsen zombie-mamma», skriver hun på Instagrams historiefunksjon, til et bilde fra sykehussenga.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Fridde på julaften

Det var i desember i 2019 at duoen forlovet seg, etter å ha vært sammen i flere år. Den gang fridde Andersen på julaften.

- Favorittmennesket mitt fridde til meg på julaften, og etter å ha forsikret meg 10 ganger om at det ikke var en prank, sa jeg selvfølgelig JA, skrev hun ved et bilde av henne og kjæresten.

Den gang fortalte paret til VG at de ikke hadde satt noe dato for bryllupet ennå.

Ida Wulff var på et tidspunkt landets mest populære blogger. Hun var en av dem som startet tidligst, og huskes trolig av mange for sine inspirerende, morsomme og ærlige innlegg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer