Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kenza Zouiten Subosic:

Babylykke for den svenske toppbloggeren

- Vi lover å alltid elske og beskytte deg, skriver 28-åringen på Instagram.

BABYLYKKE: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic er blitt mamma for første gang. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic er blitt mamma for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic (28) er blitt mor for første gang. Det avslører hun på sin egen Instagram-profil søndag ettermiddag.

Til bildet, som viser bloggeren med sin nyfødte sønn på brystet, skriver hun:

«14. juni klokka 05.06, kom denne store gutten til verden og endret livene våre for alltid. Alt gikk fint, og vi er så forelsket i ham. Det er vanskelig å tro at han faktisk er her, og at jeg fikk bli mor etter alt. Han var verdt ventetiden, strevet, smerten».

«Takk for at du valgte oss som foreldre, vi lover å alltid elske og beskytte deg».

Vansker med å bli gravid

28-åringen giftet seg med ektemannen Aleksandar Subosic i 2017, og det var i januar at hun kunne avsløre at de ventet sitt første barn sammen. Tidligere har hun vært åpen om at hun og ektemannen har slitt med å få barn, og at de nesten hadde gitt opp håpet - før gladnyheten kom om at hun endelig hadde blitt gravid.

Også nyheten om at paret ventet barn delte hun på Instagram. Den gang la hun ut et bilde av seg selv og ektemannen, der de holdt på den voksende magen.

«Aleks og jeg er så lykkelige og ikke minst takknemlige for å endelig kunne fortelle dere at vi venter en liten mirakelbaby i begynnelsen av sommeren, hvis alt går bra. (...) For å være ærlig var vi ikke helt sikre på om dette noen gang ville skje oss,m men vi ga aldri opp, vi mistet aldri håper og vi sluttet aldri å kjempe for drømmen vår», skrev hun blant annet den gang.

To uker etter termin

Siden graviditeten ble kjent har hun gjennom både bloggen og sosiale medier oppdatert følgerne under svangerskapet, og de siste innleggene hennes på Instagram tyder på at ekteparet begynte å bli noe utålmodige av all ventingen.

«Elskling, jeg skjønner at det er varmt og godt der inne, men foreldrene dine dør etter å møte deg. En uke over termin nå, jeg mp innrømme at dette er tøffere enn forventet, men nå er vi nærmere enn noen sinne å møte ham. Bare noen dager igjen, nå», skrev hun for en uke siden.

Med andre ord har toppbloggeren gått to uker over den planlagte termindatoen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!