Annette Haga og Emil Løvstad:

Babylykke for toppbloggeren

- En surrealistisk, vond og fantastisk opplevelse.

FIKK EN SØNN: Emil Løvstad, kjent fra «Paradise Hotel» 2010, og kona Annette Haga er blitt foreldre igjen. Foto: Skjermdump, Instagram
FIKK EN SØNN: Emil Løvstad, kjent fra «Paradise Hotel» 2010, og kona Annette Haga er blitt foreldre igjen. Foto: Skjermdump, InstagramVis mer

Topplogger Annette Haga (28) og ektemannen Emil Løvstad (30), som i 2010 deltok i «Paradise Hotel», er blitt foreldre igjen - et drøyt år etter at deres første felles barn kom til verden i fjor.

Haga hadde termin 18. mai, og natt til 23. mai kom parets andre sønn til verden. Det avslører bloggeren selv på Instagram, der hun har delt et bilde av seg selv og sin nyfødte sønn.

- Dette var den mest intense opplevelsen i livet mitt. Baby M er 100 prosent perfekt, og jeg er så takknemlig, skriver hun.

Også fødselsforløpet ble dokumentert, på parets felles Instagram-konto. Der kom de første innleggene på Instagram-stories, da de første riene begynte, og klokka 02.55 delte foreldrene en video av at sønnen hadde meldt sin ankomst.

View this post on Instagram

Endelig kom lillebror ❤️❤️❤️

A post shared by Annette & Emil (@annetteogemil) on

Til Dagbladet forteller 28-åringen at fødselen gikk fortere enn forventet.

- Fødselen gikk unna, og det gikk mye fortere enn hva jeg kunne håpet på. Fra vi kom inn på sykehuset tok det bare to timer til han var ute, sier hun, og legger til:

- En surrealistisk, vond og fantastisk opplevelse, og alle har det superbra!

Emil Løvstad er nå blitt trebarnsfar, da han også har sønnen Nemo (8) fra et tidligere forhold. For Annette Haga er dette barn nummer to, etter at sønnen Sander (1) kom til verden i mars i fjor - sju måneder etter at paret giftet seg.

View this post on Instagram

4 months today 💞

A post shared by Annette Haga (@nettenestea) on

Forlovet seg på Island

Det var i april 2017 at Se og Hør kunne skrive at Løvstad hadde gått ned på kne og fridd til sin kjære. Kjendisparet hadde den gang vært sammen i et års tid, og frieriet skjedde under en ferie på Island.

Paret befant seg på roadtrip, og det var under et impulsivt stopp på Brúarhlöð, «Paradise»-profilen gikk ned på kne.

- Jeg hadde kjøpt ringen en stund før, men jeg ventet på den rette anledningen. Selve frieriet var litt på impuls, men det var en fantastisk atmosfære, sa han til Se og Hør da.

Noen få måneder seinere, i midten av august, giftet paret seg på Losby gård. Og bare om lag én måned etter vielsen, røpet duoen at de ventet sitt første barn sammen.