PAPPALYKKE: Preben Fjell (til venstre) har fått sitt andre barn. Her er han sammen med sin tidligere kompanjong Dennis Vareide, som tidligere utgjorde YouTube-duoen «Prebz og Dennis». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
PAPPALYKKE: Preben Fjell (til venstre) har fått sitt andre barn. Her er han sammen med sin tidligere kompanjong Dennis Vareide, som tidligere utgjorde YouTube-duoen «Prebz og Dennis». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Preben Fjell:

Babylykke for YouTube-stjerna

- Gleder oss til å komme hjem til storebror.

Publisert

Den norske Youtuberen Preben Fjell (29) har fått sitt andre barn sammen med samboeren Ida Isachsen Førsund (23). Det avslører Fjell i et innlegg på Instagram tirsdag, der det kommer fram at barnet kom til verden 28. juli.

Fra før har paret sønnen Olav (2), som så dagens lys i begynnelsen av juli 2018. I kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner til de nybakte foreldrene, og innlegget har på kort tid fått over tusen likerklikk.

- Det går bra med alle tre. Nå gleder vi oss til å komme hjem til storebror på to år, sier den nybakte faren til Dagbladet.

Fjell røper videre at de nå har fått en datter, men at de ikke har funnet et navn enda.

View this post on Instagram

Koselig å feire bursdag med familien 😊🙌

A post shared by Prebz (@prebenfjell) on

- Men plutselig så er det der, sier han stolt til Dagbladet.

Fjell vil også rette en stor takk til personalet på Voss Sykehus, som han sier gjorde en fantastisk jobb under fødselen.

Preben Fjell er mest kjent for å ha utgjort halvparten av YouTube-duoen «Prebz og Dennis». Kanalen var i sin tid den største norskspråklige kanalen på YouTube. Sammen med makkeren Dennis Vareide (30) ble Fjell svært kjent for sine morsomme videoer - men i 2018 takket den populære duoen for seg etter seks år.

Kanalen hadde om lag 250 000 abonnenter og 175 000 000 visninger før det ble kjent at den skulle legges ned.

- Trist

De to kameratene ble raskt to kjente fjes etter at de begynte å lage Youtube-filmer på gutterommet i Bamble. De møttes i sin tid på Jeløy Folkehøgskole. I 2017 satset de større, og det var klart for premiere på spillefilmen «Prebz & Dennis - The Movie».

- Det er trist. Vi har jobbet sammen i seks år og er gode venner. Det blir rart å ikke se de andre hver dag, sa Dennis Vareide til Dagbladet da det ble kjent at YouTube-eventyret var over.

TRAILER: Prebz og Dennis er Norges største og mest populære YouTube-stjerner. Fredag 11. august gar «Prebz og Dennis the Movie» premiere på norske kinoer. Video: Nordisk Film Distribusjon. Vis mer

Etter YouTube-suksessen har duoen jobbet med diverse prosjekter hver for seg. Vareide har gitt ut bok, samt vært å se i realityprogrammet «Farmen Kjendis». 30-åringen datet dessuten i beste sendetid med programmet «Kjendis søker kjæreste» i 2018.

Preben Fjell begynte på sin side å jobbe i Multicom, men seinere lengtet han hjem til Sotra, og flyttet dit. Der har han nå altså etablert seg både med kjæreste og barn. Han jobber for tida med egne konsepter som han håper å kunne realisere i løpet av neste år.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer