Silje Norendal:

Babylykke!

Silje Norendal og hockeykjæresten har fått ei datter.

NYBAKTE FORELDRE: Norendal og kjæresten har fått ei datter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: Norendal og kjæresten har fått ei datter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere snowboardkjører Silje Norendal (27) og hockeykjæresten Alexander Bonsaksen (33) har fått sitt første barn - ei jente. Det røper Norendal i et innlegg på Instagram torsdag kveld.

Jenta har fått navnet Bianca, og kom til verden 8. juni, kommer det fram i innlegget.

Det var i desember i fjor det ble kjent at Norendal la snowboardbrettet på hylla. Samtidig avslørte hun at hun og kjæresten ventet sitt første barn. Da Dagbladet snakket med Norendal i mai, kunne hun fortelle at graviditeten kom overraskende på.

- Jeg har en lege som har kjent meg lenge, og hun sa at hun ville vi skulle begynne å prøve nå hvis vi ville ha barn. Vi hadde dårlig tid, innrømmet 27-åringen til Dagbladet den gang.

- Ble veldig redd

Legen forklarte situasjonen til Norendal som en slags tidlig overgangsalder. Det var ikke mangel på egg, men andre verdier var veldig dårlige.

- Kroppen min er på en måte eldre enn det jeg egentlig er, sa Norendal.

Hun hadde egentlig planer om å delta i et OL til, og drømte om en olympisk medalje. Så ble ting plutselig satt på hodet.

- Hvordan var det å få den beskjeden?

- Jeg ble veldig redd og stresset. Jeg gråt i flere timer, og det var tøft ganske lenge, innrømmet den tidligere snowboard-stjerna.

OVERRASKET: Silje Norendal og Pål André Helland fikk seg en liten overraskelse da de skulle delta på en yogatime med Nicolay Ramm. VIDEO: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

Nytt kapittel

Kongsberg-jenta sa videre at hun og Bonsaksen var forberedt på å begynne prosessen med å fryse ned egg, hvis det skulle vise seg å ta litt tid å bli gravide. Men dét skulle vise seg å ikke bli nødvendig:

- Det skjedde veldig fort, det var nesten litt sånn at jeg tenkte «dette er for lett til å være sant». Men det var det ikke, sa Norendal til Dagbladet i mai.

Norendal forklarte også at hun er svært fornøyd med valget om å gi opp toppidretten for familielivet, og at hun aldri kommer til å angre.

Hun kunne også fortelle at svangerskapet hadde gått greit for seg, men noen plager har det vært.

- I starten følte jeg meg konstant fyllesyk. Da det gikk over gikk det egentlig veldig fint, men nå gleder jeg meg til å bli ferdig med graviditeten, sa hun åpenhjertig, og la til:

SKADET: Silje Norendal har skadet seg i forkant av X Games Norway. Les mer om X Games Norway her: bit.ly/xgamesnorwaydagbladet (redaksjonelt samarbeid) Vis mer

- Vi gleder oss til et nytt kapittel i livet, og er veldig takknemlige for at vi får oppleve dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer