Khloe Kardashian:

Babynyheten har tatt Hollywood med storm: - Jeg er fullstendig i tårer

Flere av verdens stjerner gratulerer Khloe Kardashian med graviditeten.

VENTER SITT FØRSTE BARN: Hollywood gleder seg på Khloes vegne. Video: Kjersti Flaa Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): Natt til torsdag norsk tid, bekreftet Khloe Kardashian (33) den gledelige nyheten om at hun venter sitt første barn.

Siden babynyheten ble sluppet, har flere av verdens største stjerner stått i kø for å få gratulere den vordende moren, og bekreftelsen har tatt Hollywood med storm siden den kom i natt, norsk tid.

- I tårer

Supermodell Bella Hadid (21), som for øvrig også er en god venn av Kardashian-Jenner-klanen, er en av de første til å sende sine lykkeønskninger til 33-åringen.

- Jeg er fullstendig i tårer, Khloe. Jeg er så glad på dine vegne og du kommer til å bli den beste moren, skriver hun i kommentarfeltet på Instagram.

Da Khloe bekreftet ryktene, skrev hun at hun var overlykkelig. Det legger hun ikke skjul på overfor Bella heller.

- Tusen takk pene deg. Elsker deg. Jeg kan fremdeles ikke tro det, skriver hun tilbake.

Instagram-bildet har i skrivende stund allerede blitt likt over seks millioner ganger, og kommentarene renner inn.

Den britiske artisten Cheryl Cole​ (34) ble selv mor for første gang tidligere i år og i tillegg til å glede seg på 33-åringens vegne, forteller hun Khloe hvilken glede hun har i vente.

- Khloe! For noen fantastiske nyheter. Jeg kunne ikke vært gladere for deg. Din vakre sjel. Du er i ferd med å få den beste og mest dyrebare tiden av livet ditt. Og du fortjener det fullt og helt. Gratulerer, mamma. Ønsker deg en frisk graviditet, og for en fantastisk måte å starte det nye året på, skriver hun.

Khloes mor, Kris Jenner (62,) har derimot holdt en lav profil etter annonseringen, og har «bare» kommentert datterens innlegg med ti hjerter.

​Hennes yngre søster Kendall Jenner (22) har uttrykt sin glede gjennom tre emojier.

Saken fortsetter nedenfor.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

- Ser bra ut

Stjerneskudd og «Stranger Things»-skuespiller Millie Bobby Brown (13) har også benyttet anledningen til å sende noen varme ord til 33-åringen.

- Helt fantastisk! Gratulerer!, skriver hun.

Også den vordende pappaen, Tristan Thompson (26), har kommentert kjærestens innlegg.

- Min elskling. Takk for at du lar meg få ta del i din reise i livet og for at du lar meg få dele dette øyeblikket med deg, skriver han.

- Du ser bedre ut nå, fortsetter han.

BLIR FORELDRE: Khloe og Tristan venter sitt første barn sammen. Tristan på sin side har en sønn fra tidligere. Foto: Splash News
BLIR FORELDRE: Khloe og Tristan venter sitt første barn sammen. Tristan på sin side har en sønn fra tidligere. Foto: Splash News Vis mer

Visste om nyheten

«Real Housewives of Atlanta»-stjerne Kim Zolciak-Biermann er tydeligvis en av dem som har visst om Khloes hemmelighet lenge. Hun skriver nemlig at hun ikke hadde klart å holde hemmeligheten lenger.

- Gratulerer til denne fantastiske sjelen og venninnen, Khloe Kardashian og hennes kjæreste Tristan. De skal få barn!! Vi kunne ikke vært gladere på deres vegne. Khloe, du kommer til å bli den beste moren noensinne. Jeg hadde ikke klart å holde hemmeligheten ett minutt lenger. Kjempeglad i deg, og vi alle sender deg en haug av positive vibber, skriver hun.

Sosiale medier har eksplodert etter annonseringen, og på Twitter skriver flere fans at de har ventet lenge på at den glade nyheten skulle bli bekrefta.

En Twitter-bruker har blant annet skrevet at hun var mer glad på Khloes vegne, enn hun var da hun fant ut at hun skulle bli storesøster.

Bekreftet selv

Khloe skal ha vært nervøs før hun delte nyheten, men skriver i sitt innlegg på Instagram at hun er overrasket over all responsen. Hun legger heller ikke skjul på at det er en drøm som går i oppfyllelse, når hun nå venter sitt første barn.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn.

I en lang tekst forteller den vordende moren at hun valgte å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten sammen med de nærmeste.

Dette blir parets første barn sammen. Fra før har Tristan sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold.

Ifølge People har en kilde fortalt at duoen venter en gutt på nyåret. Khloe har imidlertid verken bekreftet termin eller babyens kjønn ennå.

Forelska

Kardashian og Thompson begynte å date for ett år siden, og allerede i april avslørte Kardashian at hun hadde ønsker om å stifte familie med basketballstjerna.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

Det er ikke sjeldent at Kardashian-familien skaper overskrifter i internasjonale medier, og de siste månedene har ryktene om at tre av søstrene, Kim, venter barn samtidig, skapt furore.

I september verserte rykter om at Kylie Jenner (20) skal være gravid med sitt første barn. Jenner har imidlertid ikke uttalt seg om dette.

Omtrent samtidig ble det også bekreftet at deres søster Kim Kardashian (37) ventet barn via surrogat.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer