Isabella Löwengrip:

Babyplanene lagt på is

- Feil årsaker, forteller influenseren.

EDNRIGNER: Isabella Löwengrip fortalte om babyplanene i fjor sommer. Nå er de lagt på is. Foto: Instagram
EDNRIGNER: Isabella Löwengrip fortalte om babyplanene i fjor sommer. Nå er de lagt på is. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

For to år siden kunne den svenske bloggdronninga og gründeren Isabella Löwengrip (31) røpe at hun hadde funnet lykken med 23 år eldre Paul Sandvik (54).

I etterkant har duoen røpet både baby- og bryllupsplaner.

Löwengrip har barna Gillis (9) og Sally (6) fra et tidligere ekteskap, men innrømmet i fjor sommer at hun ønsker seg flere barn.

- Ja det vil jeg, veldig gjerne. Vi tenkte først i år, men i etterkant har vi tenkt at vi kanskje må vente litt lenger, fortalte hun i podkasten «Framgångspodden» den gang.

STOR: 29 år gamle Isabella Löwengrip, også kjent som «Blondinbella», lever av å dele åpent om både business og privatliv, og stjeler stadig spalteplass i mediene i Sverige så vel som her til lands. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Madeleine Liereng. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Nå har paret derimot innsett at babyønsket var av feil årsaker, og har nå lagt planene på is. Det skriver hun på Instagram, melder Expressen.

Hun, som tidlig i forholdet var klar på at hun ville ha barn, skrev at kjæresten var mer tilbakeholden.

«Jeg hadde sånn hastverk med alt da vi møttes for to år siden. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men kanskje det var fordi jeg hadde for mye tid til overs og følte at noe måtte skje. Jeg måtte ha noe å gjøre. Jeg landet til slutt på at jeg ville få barn av den grunn, og det er selvfølgelig helt feil», skriver Löwengrip til sine over 400 000 følgere på Instagram.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Nå har de satt babyplanene på vent, da hun i seks til tolv måneder skal gå på en aknemedisin - og da absolutt ikke burde bli gravid i løpet av den tida, og helst ikke før seks måneder etter endt behandling, ifølge Löwengrip.

«Så babyplanene blir utsatt. Det er fint å ha tatt en avgjørelse for da kan man legge de tankene til side. Men Paul ønsket imidlertid å tenke gjennom avgjørelsen før jeg begynte på medisinen, fordi han er eldre, men vi kom til den konklusjonen at det var viktig for meg å gjennomgå behandlingen».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer