SLÅR TILBAKE: Nick Carter er sjokkert og trist over voldtektsanklagene fra Melissa Schuman. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Nick Carter er sjokkert og trist over voldtektsanklagene fra Melissa Schuman. Foto: NTB ScanpixVis mer

Nick Carter:

«Backstreet Boys»-stjerna slår tilbake mot voldtekts­anklage: - Jeg er sjokkert og veldig lei meg

Popsangeren Nick Carter nekter for å ha voldtatt Melissa Schuman.

(Dagbladet): I et lengre blogginnlegg anklager sangeren Melissa Schuman (33), kjent fra popgruppa «Dream», «Backstreet Boys»-stjerna Nick Carter (37) for å ha voldtatt henne da hun var 18 år gammel.

I blogginnlegget, som hun delte tirsdag, hevder 33-åringen at Carter skal ha forgrepet seg på henne hjemme i leiligheten hennes mens de jobbet med en film sammen.

Schuman skal angivelig ha sagt til Carter, som på den tiden var 22 år gammel, at hun var jomfru og ikke ville ha sex før hun giftet seg. Ifølge Schuman skal «Backstreet Boys»-stjerna deretter ha tvunget henne til å ha sex med ham.

- Jeg er sjokkert

I en uttalelse fra Carter hevder imidlertid 37-åringen at han aldri har hørt noe om dette før nå, og forteller at han er i sjokk.

- Jeg er sjokkert og trist over Schumans anklagelser. Melissa har aldri uttrykt overfor meg da vi var sammen, eller noen gang siden, at det vi gjorde ikke var under samtykke. Dette er første gang jeg hører om disse anklagelsene, nesten to tiår seinere. Å påføre andre ubehag, eller skade noen, er i strid med alt jeg står for, skriver popstjerna i en offentlig uttalelse, ifølge flere utenlandske medier, deriblant The Guardian, Rolling Stone og Page Six.

I blogginnlegget til Schuman beskriver 33-åringen den angivelige hendelsen som traumatisk. Hun skriver at hun i utgangspunktet ikke hadde planer om å fortelle det til noen.

- Jeg ville låse det i en boks i tankene mine, og la minnene sakte kveles med tiden, skriver hun.

Saken fortsetter under:

POPSTJERNE: Melissa Schuman og popgruppa «Dream» hadde sin storhetstid på starten av 2000-tallet. Her opptrer hun under en konsert i Los Angeles i 2001. Foto: NTB Scanpix
POPSTJERNE: Melissa Schuman og popgruppa «Dream» hadde sin storhetstid på starten av 2000-tallet. Her opptrer hun under en konsert i Los Angeles i 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer

#MeToo

Likevel valgte å «Dream»-sangeren å åpne opp om hendelsen som skal ha skjedd for 15 år siden.

- Jeg føler en slags forpliktelse nå til å komme fram med historien min, med håp og intensjon om å inspirere og oppmuntre andre ofre til å fortelle sin historie, skriver hun.

Schumans historie kommer i kjølvannet av en rekke avsløringer mot filmmogulen Harvey Weinstein (65).

Forrige måned slo The New York Times' avsløringer om at filmprodusenten Harvey Weinstein (65) skal ha bedrevet sextrakassering mot kvinner gjennom tre tiår, ned som en bombe i Hollywood.

I etterkant har en rekke kjendiskvinner stått fram med sine historier om Weinstein, deriblant Oscar-vinnerne Gwyneth Paltrow (45) og Angelina Jolie (42), og emneknaggen «MeToo» har blitt flittig brukt hvor flere andre har delt liknende historier.

Store stjerner som Meryl Streep (68) og George Clooney (56) har fordømt Weinstein, og kona hans, Georgina Chapman (41), har bestemt seg for å skilles.

Flere beskyldninger

Ifølge The Guardian er Schuman ikke den eneste kvinnen som har kommet med sterke anklager mot Carter.

Forrige måned skal en ikke navngitt kvinne ha anklaget Carter for overgrep mot henne i 2006.

Carters representant skal ha uttalt at kvinnen fant på påstandene i håp om å presse ham for penger, skriver nyhetsnettstedet.