Brad Pitt:

- Bærer ekte smerte

Hollywood-stjerna forteller ærlig i nytt intervju.

ÆRLIG: Brad Pitt innrømmer at han har lagt noen vanskelige stunder bak seg. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
ÆRLIG: Brad Pitt innrømmer at han har lagt noen vanskelige stunder bak seg. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Brad Pitt (58) har tjent seg styrtrik på skuespillerkarrieren og vunnet en rekke gjeve priser for sine prestasjoner på lerretet.

I tillegg har han vært sammen med skjønnheter som Gwyneth Paltrow (49) og Christina Applegate (50), samt vært gift med to av Hollywoods mest ettertraktede filmstjerner, Jennifer Aniston (53) og Angelina Jolie (48).

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Deprimert

Nå åpner Pitt opp om ensomhet og depresjon.

- Jeg har alltid følt meg veldig alene i livet. Alene da jeg vokste opp som barn, og til med og alene her i Los Angeles. Det er først nylig jeg har hatt en større omfavnelse av vennene mine og familien min, forteller han i et intervju med magasinet GQ, og fortsetter:

- Hva er den linja? Det var enten Rilke eller Einstein som sa det. Men det var noe om at når du kan gå med paradokset, når du bærer ekte smerte og ekte glede samtidig, så er det modenhet og vekst.

Videre beskriver seksbarnsfaren noen ting som bringer ham glede, blant annet musikk. Og samtidig forklarer han at følelsene av lykke ikke dukket opp hos ham før nylig.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

- Jeg beveget meg alltid med strømmene, drev på en måte videre til den neste. Jeg tror jeg har tilbrakt år med en liten form for depresjon, og det var ikke før jeg forsonet meg med dette ved å prøve å omfavne alle sider av meg selv - det vakre og det stygge - at jeg har klart å fange de gledesøyeblikkene, deler han i intervjuet.

Bitter strid

Kjendisstatusen har som kjent også ofte en mørkere bakside. Begge ekteskapene hans endte i skilsmisse, og bruddet fra Jolie, som han har seks barn med, har vært av det turbulente slaget.

Det var høsten 2016 at sjokknyheten om skilsmissen mellom Pitt og Jolie ble kjent. Da hadde duoen vært sammen i tolv år og gift i to av dem.

Via sin talsperson fortalte Jolie til Us Weekly at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien». Hun ba også om omsorgsretten for alle seks barna alene, og i etterkant har eksene ligget i en bitter strid om nettopp denne fordelingen.

SLAKT: Natt til mandag var det duket for den 93. Oscar-utdelingen i Los Angeles. Tidligere Oscar-vinner Brad Pitt fikk i oppgave å presentere beste kvinnelige birolle under prisfesten og en detalj gjør at han nå får slakt på Twitter. Video: Se og Hør Vis mer

Det kom også fram at en av grunnene til at 45-åringen valgte å forlate «Fight Club»-stjerna skal ha vært en hendelse som angivelig skjedde mellom ham og sønnen Maddox om bord på et fly i 2016. I tillegg skal Pitt ha slitt med alkoholproblemer.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer