«Sex and the City»:

Bak lukkede dører var «Sex og singelliv»-sirkuset alt annet enn glamorøst

De spilte bestevenninner på skjermen, men sannheten var en helt annen.

FALSKT: De spilte verdens beste venninner på tv og i to filmer, men sannheten var en helt annen - i hvert fall for to av «Sex og singelliv»-skuespillerne. Fra venstre: Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall. Foto: Home Box Office, Inc, TV 3
FALSKT: De spilte verdens beste venninner på tv og i to filmer, men sannheten var en helt annen - i hvert fall for to av «Sex og singelliv»-skuespillerne. Fra venstre: Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall. Foto: Home Box Office, Inc, TV 3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Få serier har klart å skape like mye blest som «Sex og Singelliv» i sin tid gjorde. Fra 1998 til 2004 fikk amerikanske tv-seere følge en jentegjeng i New York gjennom prøvelser som brudd, barn, sykdom og kjærlighet. Fansen fikk seg også en real bonus da det ble laget hele to filmer basert på serien - selv om anmelderne ikke akkurat ropte hurra.

Serien ble i Norge sendt på TV3, og mange har derav et sterkt forhold til karakterene Carrie Bradshaw, Charlotte York Goldenblatt, Samantha Jones og Miranda Hobbes.

En skulle kanskje tro at kvartetten, bestående av Kristin Davis (52), Cynthia Nixon (51), Kim Cattrall (61) og Sarah Jessica Parker (52), som jobbet sammen fra 1998 til 2010, var gode venner, men den gang ei. Det glamorøse bildet serien har vist av skuespillerne, stemmer ikke overens med de intense intrigene som befant seg bak kameraet.

Det er spesielt etter at Kim Cattrall, som spilte Samantha, mistet sin bror forrige uke, at det mørke dukket opp igjen. Slik gikk den imaginære venninnegjengen fra å være tette på ekte til å bli hverandres fiender.

Økonomisk krangel

Bråket startet i desember 2004, da serien var ferdig innspilt og det ikke var flere kontrakter å forholde seg til. På besøk hos talkshowverten Jonathan Ross gikk Cattrall hardt til angrep mot produksjonen, etter at det i kulissene hadde pågått en intern krangel om lønn og økonomi i en tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer