Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Skal vi danse»:

Bannlyst fra «Skal vi danse», men truer med å krasje etterfesten

Frank Løke gir seg ikke.

SJOKKERTE: Frank Løkes deltakelse i «Skal vi danse» gikk på ingen måte ubemerket hen. Foto: Thomas Reisæter / TV 2
SJOKKERTE: Frank Løkes deltakelse i «Skal vi danse» gikk på ingen måte ubemerket hen. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NYDALEN (Dagbladet): Forrige helg kunne Dagbladet avsløre at Frank Løke (38) var den eneste av årets «Skal vi danse»-deltakere som ikke var invitert til finalen.

På Instagram tidligere i dag kunne det virke som om Løke hadde store planer om å likevel dukke opp i tv-studioet i Nydalen i Oslo. I skrivende stund befinner han seg riktignok på «We love the 2000s» litt lenger ned i byen.

Se dette innlegget på Instagram

Løken er på plass i "Influencers premium executive losjen" i Telenor Arene på "We Love the 2000s" konserten👍👍 Fra tidligere å skrape sammen alle tomflaskene hjemme, for å kjøpe en ståplass på bakerste rekke, gjerne der man ikke ser scenen engang , på forskjellige konserter, så dukker plutselig Løken opp ved VIP Inngang nr 5 på Telenor Arena😎 Der møtes han av en rød løper, og dørvakter som sloss om å få bære han på kongestol🤴opp på den beste losjen på arenaen🥂 Da snakker vi losjen som ligger over de ordinære losjene. Boys vi snakker fri bar!!!!!!🍺🍺 Eller faen, var det bonger?? Boys vi snakker vertinner!!!!👩🏼👩🏼Vertinner som gjør at du kikker ned på ringfingeren din for å se om du fortsatt er gift, og det er du heldigvis ikke😂 💥 Men er du en influencer Løken? 💥 Jeg vet jo nesten, hva som ligger i ordet "influencer" men jeg måtte uansett "google that shit" for å se om 💥ActionFrank💥 egentlig er en influencer, eller om jeg hører til på "ståplass på bakerste rekke" Kjært barn har mange navn, men en "influencer" er markante personligheter som inspirerer andre med nye ideer og øver innflytelse på meninger og trender i ulike samfunnsgrupper🤔 Mmmmm, jeg har jo mange syke ideer og jeg håper jeg inspirerer folk til å være seg selv og gi litt mer faen👊 Tross mye dårlig humor og skit som jeg spyr ut, så tror jeg, at jeg har en viss innflytelse på folk. At jeg påvirker og motiverer folk til å aldri gi seg og jobbe videre, jeg håper ihvertfall det. 👊👊 Men når det kommer til trender så er jeg litt mer usikker 😊 Ok, så horer jeg ikke rundt, og selv om jeg selger litt «Jeg gir fullstendig Faen merch" og hjelper @stiligesokker.no Ola, som mistet jobben pga Oljekrisen, men jeg har muligens skapt trenden "er det så nøye da"🤪🤪 #actionfrankloke #welovethe2000s #telenorarena #skalvigilittfaen

Et innlegg delt av Frank Løke (@actionfrankloke)

Når Dagbladet slår på tråden litt før klokka åtte, sier han likevel dette:

- Jeg kommer ikke på selve showet, men har fortsatt ikke bestemt om jeg skal krasje ettefesten. Det er på hotellet som alltid, spør Frank, som åpenbart ikke har fått den offisielle invitasjonen.

- Rart om han kommer

Da det ble kjent at den tidligere håndballspilleren ikke var velkommen til kveldens show, brøt TV 2 en årelang tradisjon. Kanalen begrunnet den gang valget med at Løke «bevisst brøt med produksjonens retningslinjer og at han dermed brøt grunnlaget for videre samarbeid».

Saken fortsetter nedenfor.

GIR UT LÅT: Da Frank Løke lørdag den 15. september kastet klærne på «Skal vi danse»-parketten og sto igjen i en rød, glitrende Borat-drakt, var det tusenvis som reagerte. Nå kommer han med et musikalsk svar på det hele, når han nå debuterer som artist med låta «Action-Frank». Reporter: Julie Solberg. Video: Thomas Carlsen. Klipp: Ørjan Ryland / Dag... Vis mer

Frank Løke har fått flere til å reagere denne sesongen, og også «Skal vi danse»-dommerne har gjort seg opp meninger om «Action Frank».

- I første omgang lurer jeg på hva han skal gjøre der? Jeg hadde ikke reagert personlig om han dukket opp, men jeg tenker at vi på lørdag skal vi feire denne sesongen og dem som har jobbet hele løpet ut, har dommer Merete Lingjærde (56) tidligere uttalt til Dagbladet.

Gjennom sesongen, før Løke ble kastet ut, var hun aldri spesielt begeistret for hans danseferdigheter. Han høstet dårlige poengsummer hver uke, og ble etter hvert avhengig av showelementet som et frieri til seerne. Det synes ikke dommeren noe om.

- Han brøt reglene og ble kastet ut, og da tenker jeg at det blir feil om han skal troppe opp. Jeg tenker at det er rart at han har lyst til å ødelegge, og skjønner ærlig talt ikke poenget. Jeg skjønner heller ikke hvorfor man skal ha lyst til å komme når man ikke fikk fullføre, sa bare kontant.

Saken fortsetter nedenfor.

DET FØRSTE INTERVJUET: Frank Løke er hjemme igjen etter «Skal vi danse»-skandalen. Se det første intervjuet med ham her. Reporter: Linn Christin Marthinussen. Video: Andreas Fadum / Dagbladet Vis mer

- Normalt å ikke få delta

En annen dommer som håpet Frank Løke holdt seg unna bråk lørdag kveld var Tore Petterson (38). Han hadde tidligere i høst en aldri så liten feide med deltakeren, etter å ha blitt hengt ut på Instagram. Like etter Løkes bombe på nettet la Tore ut en beskjed på Instagram rettet mot Løkes uttalelser.

På spørsmål fra Dagbladet om hva han trodde helgen ville bringe dersom den tidligere håndballspilleren troppet opp i Nydalen lørdag kveld, svarte han følgende:

- Det er helt normalt i realitysammenheng at man ikke får delta i finaler dersom man har brutt kontrakten. Jeg kan derimot ikke se for meg at han kommer til å gjøre noe stor skade om han bare sitter i salen, men jeg håper han holder seg unna sendingens innhold, fortalte han.

Saken fortsetter nedenfor.

SKAL VI DANSE: Dagbladets reporter Fanny intervjuer de nye «Skal vi danse»-deltakerne om både det ene og det andre. Video/klipp: Emilie Rydning Vis mer

- Alt kan skje

Samtlige av årets deltakere skal nemlig danse under den direktesendte finalen. Det får ikke Løke lov til.

- Han er jo et oppegående voksent menneske, så regner med at han følger anmodningene han har fått. Det går ut over mange mennesker som jobber for å få et godt program om han dukker opp og kødder det til, fortsatte Petterson, som tilføyde at han mente Frank i grunn har svart godt for seg under hele denne prosessen.

Egor Filipenko (30) var i motsetning til de to ovennevnte dommerne ikke spesielt skeptisk til Frank Løke.

- Jeg hilser på han om han kommer, og det er bare hyggelig at han dukker opp. Jeg skal ikke ta stilling til produksjonens avgjørelse om han bør få lov eller ikke. Vi driver med showbiz, og alt mulig kan skje. Jeg tror kanskje han oppførte seg litt dårlig i ettertid, men jeg har ikke pratet med ham i ettertid, og kan derfor egentlig ikke si så mye om dette, understreket han.

Trine Dehli Cleve (58) sa mye av det samme som dommerkollegaen.

- Jeg synes jo ikke noe om det stuntet til Frank, men det får stå på hans kappe det. Jeg har ikke noe annen mening om det. Den saken ble håndtert av dem som bestemmer, og det må man bare respektere, sa hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!