Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Chrissy Teigen til hertuginne Meghans far:

- Bare la datteren din være lykkelig, vær så snill

Supermodellen har sett seg mektig lei av faren til den britiske hertuginne Markles drittslenging til kongehuset.

HAMRET LØS: Chrissy Teigen har fått nok av uttalelsene til hertuginne Meghans far og hamret løs på Twitter. Foto: NTB Scanpix
HAMRET LØS: Chrissy Teigen har fått nok av uttalelsene til hertuginne Meghans far og hamret løs på Twitter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

74 år gamle Thomas Markle fikk tabloidblekket til å sprute i dagene før prinsebryllupet i Storbritannia i mai, og det ser heller ikke ut til at faren til hertuginne Meghan (36) vil gi seg med det første.

Søndag skapte han igjen overskrifter da han til The Mail gikk ut med hard kritikk mot det britiske kongehuset, der han beskyldte kongefamilien for å kutte all kommunikasjon mellom han og datteren.

- Det gjør veldig vondt at hun har kuttet all kontakt. Jeg pleide å ha et nummer jeg kunne nå henne på, men etter at jeg uttalte at kongehuset har endret datteren min, har de fryst meg ut, uttalte han.

- Jeg nekter å tie stille

Lørdag 4. august fyller hertuginnen år, og den pensjonerte filmfotografen kunne fortelle til nettstedet at han ønsker å sende datteren et kort. Han tviler derimot på at kortet vil ende opp i Meghans hender.

- Kongehuset vil nok drukne det i vann i tre dager for å være sikre på at det ikke inneholder noen eksplosiver, uttalte Markle.

KONFLIKT: Prins Harrys kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. I forkant av bryllupet i mai, uttalte halvsøsteren Samantha at hun håpet på å bli invitert. Video: Expressen Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Luta lei

De mange overskriftene og uttalelsene til Thomas Markle er det flere som har begynt å se seg lei av - blant andre supermodellen Chrissy Teigen (32), som tok sin frustrasjon ut på Twitter mandag.

Til et skjermbilde av ovennevnte kritikk er ikke Teigen beskjeden i ordbruken sin.

- Denne fyren, denne fyren suger. Hva er det som er galt med ham? Bare la datteren din være lykkelig, vær så snill. Dette er flaut, skriver den 32 år gamle supermodellen på Twitter.

Responsen til Twitter-meldingen lot heller ikke vente på seg. I skrivende stund har innlegget over 80 000 likerklikk og flere kommentarer - også fra andre profilerte personer.

- Så lenge pressen fortsetter å gi ham oppmerksomhet og betaler ham for intervjuer, kommer han ikke til å stoppe. Av en eller annen grunn klarer ikke den familien å se at alt de gjør bare gjør ting verre. Ikke rart at Meghan har brutt all kontakt med dem, skriver modellen Alyssa Campanella (28) til Chrissy Teigens Twitter-melding.

Fram og tilbake

Overskrifter om Thomas Markles uttalelser både før og etter det store prinsebryllupet har altså ikke vært få.

Først kom sjokkbeskjeden om at 74-åringen, som i utgangspunktet skulle følge datteren til alters, valgte å trekke seg fra hele bryllupet.

Deretter ga 74-åringen uttrykk for at han likevel ville komme, før et endelig bryllupsfravær var enden på visa.

Årsaken til at han valgte å droppe Storbritannia-besøket ble først forklart med at han var lei seg og ikke ville gjøre dattera og sin kommende svigersønn flaue, da han nylig hadde stilt opp på flere paparazzi-bilder.

Seinere kom det fram at 74-åringen hadde hatt et hjerteinfarkt, og måtte bli værende i hjemlandet for en operasjon.

- Håper på forsoning

74-åringen har de siste månedene selv blitt utsatt for en hel del rykter, og det har i flere medier blitt hevdet at han aldri hadde noe hjerteinfarkt i forkant av bryllupet til datteren, noe han avkreftet i intervjuet med The Mail søndag.

Likevel lurer han på om alt hadde blitt lettere hvis ting hadde gått galt da han lå på sykehuset den gangen.

- Kanskje det ville vært lettere for Meghan hvis jeg døde. Hun hadde fått så mye sympati, sa han og la til:

- Jeg håper vi får til en forsoning. Jeg hadde hatet å dø uten å få snakket med Meghan igjen.