Iselin Guttormsen:

- Bare vondt

Den kjente influenseren har sett seg lei av all kritikken hun har fått den siste tiden.

KRITIKK: Etter at Iselin Guttormsen befinner seg i en ny livssituasjon, har kritikken strømmet inn. Foto: Espen Solli / TV 2
KRITIKK: Etter at Iselin Guttormsen befinner seg i en ny livssituasjon, har kritikken strømmet inn. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen hemmelighet at som offentlig profil må en påregne seg å få tilbakemeldinger på både godt og vondt. Men et sted går likevel grensen for de fleste.

Mandag delte influenser, sexolog og podkaster Iselin Guttormsen (34) et innlegg på Instagram, som i ettertid har skapt stort engasjement blant følgerne hennes. Der åpner hun seg om ulempene som følger med å være en del av influenser- og underholdningsbransjen.

I innlegget skriver hun innledningsvis:

«Jeg jobber i en ganske spesiell bransje. En fucka bransje. En overfladisk og til tider idiotisk bransje. Jeg jobber i en krevende bransje og på mange måter en fantastisk og viktig bransje - fordi man har så mye makt».

- Veldig kjipt

Når Dagbladet tar kontakt med Guttormsen kan hun fortelle at hun er overveldet over alle fine tilbakemeldinger hun har mottatt etter innlegget.

Hun legger imidlertid ikke skjul på at det kan være kjipt å være offentlig, hvor hun alltid må være den som holder igjen og er fornuftig. Selv om hun noen ganger gjerne skulle svart med samme mynt når kritikken hagler.

Det er også spesielt krevende nå som hun står midt oppi en vanskelig tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer