Den pensjonerte fotballstjernen John Carew og kjæresten Camilla Haukaas forteller om at de planlegger å bli foreldre sammen i fremtiden. Foreløpig «øver» de seg med Camillas hundevalp, som hun fikk i bursdagsgave fra Carew.Vis mer Vis mer

John Carew og kjæresten:

- Barn blir det til slutt uansett

Det profilerte paret «øver» seg på foreldrerollen. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Våren 2015 ble det kjent at den pensjonerte fotballstjernen John Carew (37) hadde funnet lykken med modellen Camilla Haukaas (25).

Den gang dukket de opp arm i arm i bryllupet til Odd-Magnus Williamson (36) og Tinashe Bakasa-Roll, men var ordknappe når det gjaldt å kommentere forholdet.

Etterhvert har dette endret seg, og det profilerte paret er i dag ikke redde for å vise hvor bra de har det sammen. Tidligere i år gav John kjæresten en hundevalp i bursdagsgave, og hunden Ludvik - som de kaller «Ludd'n» - er blitt et fullverdig familiemedlem.

Da Seoghør.no møtte paret på Se og Hørs Kjendisgalla for noen uker siden, røpet Camilla at hun har gått inn i morsrollen overfor hunden sin:

- Ja, veldig! Litt for mye, tror jeg, innrømmer hun muntert.

- Fint å prøve seg med hund

Det å ha hund er som mange vet et stort ansvar, som fører med seg mange forpliktelser.

John Carew og kjæresten er storfornøyde som «foreldre» til Ludvik, og ser ikke bort fra at det å ha hund kan gi dem noen nyttige erfaringer.

- Det er greit å få prøve seg litt med en hund. Barn blir det til slutt uansett, sier Carew med et smil.

FORELSKET: John Carew og Camilla Haukaas strålte sammen på Se og Hørs Kjendisgalla i november. Foto: Andreas Fadum 
FORELSKET: John Carew og Camilla Haukaas strålte sammen på Se og Hørs Kjendisgalla i november. Foto: Andreas Fadum  Vis mer

Camilla legger til at de to likevel ikke sidestiller det å ha hund med det å faktisk være foreldre for et barn.

- Det er mye mer ansvar å ha et barn. Det er nok mye som er likt, men jeg tror ikke man kan sammenligne det, understreker hun.

At paret har planer og ønsker om å bli foreldre sammen på ordentlig i fremtiden, er det likevel ingen tvil om - se videoen øverst i saken!

- John er veldig myk

Og etter alt å dømme er den pensjonerte fotballspilleren velegnet til rollen som far. I et intervju med Seoghør.no i sommer, fortalte kjæresten om hva hun liker best ved ham.

- Han har en myk side som jeg elsker veldig høyt. Han er veldig myk på innsiden, sa Camilla på ELLEs sommerfest.

Også i fjor kom paret sammen på den celebre sommerfesten til motemagasinet. Den gang fortalte de til Seoghør.no at de hadde gjort sitt beste for å holde forholdet unna offentligheten.

- Vi har klart å holde forholdet ganske skjult, så det har ikke vært så veldig masete. Vi har klart å ta vare på «privacyen» der, fortalte John Carew den gang.

Det tidligere fotballesset, som nå driver med skuespill og fotografi, har allerede en del erfaring som forelder. Han er far til sønnen Tyrese, som ble født i 2004.

- Jeg har en fantastisk sønn allerede. Og så tenker jeg jo at det hadde vært hyggelig med et par unger til etter hvert. Jeg har alltid tenkt at jeg vil ha tre unger. Kanskje i løpet av tre-fire år, sa han til VG i 2015.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer