Gwyneth Paltrow:

- Barn ødelegger forhold

Åpner opp i egen podkast.

ØDELEGGER: Gwyneth Paltrow forteller at forhold blir ødelagt når et barn kommer inn i bildet. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
ØDELEGGER: Gwyneth Paltrow forteller at forhold blir ødelagt når et barn kommer inn i bildet. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

For flere år siden var skuespiller Gwyneth Paltrow (50) og Coldplay-vokalisten Chris Martin (45) et av Hollywoods hotteste par. De to giftet seg i 2003, og var et par fram til de i mars 2014 annonserte skilsmissen.

Sammen deler de barna Apple (18) og Moses (16). Paltrow som i dag er gift med Brad Falchuk (51), er også stemor til de to barna hans, Isabella (18) og Brody (16).

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Nå åpner 50-åringen opp i hennes egen podkast «Goop», hvor hun har Katy Perry (38) som gjest. Der snakker hun om alt som har med forhold å gjøre - og hvor mye det endrer seg når barn kommer inn i bildet. Det skriver blant andre Page Six.

- Det er vanskelig for et forhold. Jeg har sett statistikken på mange foreldre med små barn, og det bare ... ødelegger forholdet. Det er veldig vanskelig, sier hun.

GIFT: Gwyneth Paltrow og ektemannen Brad Falchuk. Foto: Alex Berliner/Invision/AP/NTB
GIFT: Gwyneth Paltrow og ektemannen Brad Falchuk. Foto: Alex Berliner/Invision/AP/NTB Vis mer

Perry, som har datteren Daisy (2) med skuespiller Orlando Bloom (46), sier seg enig med Paltrow om at dynamikken endrer seg etter at man har fått barn.

Artisten argumenterer imidlertid for at så lenge et par er på bølgelengde, kan de komme seg gjennom de vanskelige åra. Hun følger opp:

- Men hvis en av partene tror at de ikke har noe arbeid å gjøre, kommer det til å være veldig utfordrende.

Til tross for utfordringene med å være mamma, var Paltrow og Perry enige om at det har vært en av de mest givende delene av livet deres, hvor førstnevnte sier:

- Jeg har aldri følt meg ensom igjen etter at jeg fikk henne (Apple, journ.anm.), og jeg har følt meg veldig ensom tidligere i livet.

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

Paltrow har i en tidligere podkastepisode snakket om hva hun har angret mest på som stemor, da ektemannen gjestet.

- Hvis noen spurte meg om råd om det, ville jeg bare sagt at man fra dag én behandler dem som ditt eget barn. Jeg skulle bare ønske jeg hadde gjort det tidligere, forklarte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer