Ivanka Trump:

Barndomsvenninna bryter tausheten

Ivanka Trumps bestevenninne fra oppveksten gir presidentdattera det glatte lag.

FÅR HØRE DET: I mange år var Ivanka Trump bestevenninne med journalisten Lysandra Ohrstrom. Nå skriver hun om forholdet deres i et essay i Vanity Fair. Foto: Ross D. Franklin / AP
FÅR HØRE DET: I mange år var Ivanka Trump bestevenninne med journalisten Lysandra Ohrstrom. Nå skriver hun om forholdet deres i et essay i Vanity Fair. Foto: Ross D. Franklin / AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ivanka Trump (39) har stått fjellstøtt ved sin fars side under hans mildt sagt kontroversielle og bråkete presidentperiode.

Nå som Donald Trumps (74) presidentskap går mot slutten som følge av Joe Bidens (77) valgseier, er også 39-åringens jobb som rådgiver for den omstridte faren snart historie.

Det har vært skrevet mye om Trump-klanen siden Donald Trump inntok Det ovale kontor i januar 2017, og det er ikke akkurat forventet at skriveriene blir færre nå som familien er på vei ut av politikken.

I et essay i Vanity Fair er det Ivanka Trumps fortid som nå settes under lupen. Essayet er forfattet av ingen ringere enn presidentdatteras tidligere bestevenninne, frilansjournalisten Lysandra Ohrstrom.

De møttes første gang da de begge gikk på en prestisjeskole for barn på Upper East Side på Manhattan på 1990-tallet - og var uatskillelige i hele ti år.

«Ivanka Trump var min beste venn da jeg vokste opp» er tekstens første setning, før Ohrstrom beskriver veien fram til vennskapet gikk opp i røyk på grunn av de store forskjellene mellom dem.

Uatskillelige

I starten hang de to jentene med hverandre fra tid til en annen, men etter en invitasjon til Ivanka Trumps 13-årsbursdag i 1994, fikk de stadig bedre kontakt, skriver Ohrstrom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer