Trakk seg fra «Farmen»:

- Barnehage

Tina Teien orket ikke mer, og reiste hjem. Hun mener stemningen av og til var som i en barnehage.

DRO HJEM: Tina Teien trakk seg i tirsdagens «Farmen». Her får hun en klem av storbonde Robert Michael Scott. Foto: TV 2
DRO HJEM: Tina Teien trakk seg i tirsdagens «Farmen». Her får hun en klem av storbonde Robert Michael Scott. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Søndag ble det klart at Mohamed Sarmadawy (27) ble førstemann ut av «Farmen». Tirsdag ble det klart at hans «overmann» i tvekampen, Robert Michael Scott (54) ble den nye storbonden - noe som vakte en del reaksjoner.

Men det var mer som fikk oppmerksomhet i tirsdagens episode, blant annet det faktum at deltaker og én av storbondens hjelpere, Tina Teien (38), valgte å trekke seg fra programmet.

- Diskrimering

Men før det ble hun beskyldt for diskriminering av flere av jentene på gården. Grunnen var at hun snakket for storbonden da gjengen gikk gjennom fordelingen av arbeidsoppgavene i forbindelse med storbondevalget.

En av oppgavene var å bygge en utkikkspost, og da Teien fortalte at planen var å sende alle guttene dit, ble stemningen svært amper.

«Utkikksposten, det er altså et så gigantisk prosjekt, så det vi har valgt å gjøre er å sende alle guttene dit», sa hun i programmet.

- Diskriminering! Sorry, men jeg synes bare det blir så kvinnediskriminering når man sender alle mannfolk ut i skogen for å snekre, mens jeg sikkert hadde vært like god som mange av dem til å snekre, utbryter én av de andre deltakerne, Heidi Persdatter Greiner Haaker (55), etterpå, før andre også meldte seg på i diskusjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer