«Stranger Things»-stjerna Millie Bobby Brown

Barnestjerna (13) hylles for forandringen

Ekspert mener «Stranger Things»-Millie kan nå motetronen.

KONTRAST: I serien spiller 13 år gamle Millie Bobby Brown karakteren Eleven, et menneskelig eksperiment med kort hår og maskulin stil. Virkeligheten for den britiske tenåringen er imidlertid en annen. Foto: Netflix / Shutterstock, Rex, NTB scanpix
KONTRAST: I serien spiller 13 år gamle Millie Bobby Brown karakteren Eleven, et menneskelig eksperiment med kort hår og maskulin stil. Virkeligheten for den britiske tenåringen er imidlertid en annen. Foto: Netflix / Shutterstock, Rex, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I disse dager «binger» millioner av seere verden over den andre sesongen av Netflix-suksessen «Stranger Things». Hele sesongen ble sluppet samtidig, og mange hadde nok - etter fjorårets opphaussing av første sesong - gledet seg til fortsettelsen.

Den mystiske science fiction-serien tar for seg skumle hendelser som finner sted i en småby i USA. Det blir opp til en ung vennegjeng å stoppe de onde kreftene som er i sving i byen. Det skal ikke gå enkelt for seg.

Siden første sesong hadde premiere i fjor, har de unge skuespillerne blitt verdensstjerner. Spesielt britiske Millie Bobby Brown (13) har vært på «alles» lepper. Hun spiller den mystiske karakteren Eleven, som har overnaturlige evner og et sterkt pågangsmot.

- Superkul

Karakteren hennes har fascinert millioner, men det samme har 13-åring som privatperson. Stilen hennes har spesielt mange bitt seg merke i. I første sesong er håret hennes snauklipt, mens hun går i maskulint tøy og labfrakker. I virkeligheten er situasjonen en annen.

På premieren til den andre sesong, som ble avholdt tidligere i oktober, dukket hun opp på den røde løperen i en sort skinnkjole, med langt hår og sminke på både øyne og kinn. Kjolen var signert Calvin Klein av Raf Simons.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer