Jonathan Taylor Thomas:

Barnestjerna forsvant. Nå viser han seg

Jonathan Taylor Thomas smeltet mange hjerter. Så forsvant han.

PÅ TOPP: Jonathan Taylor Thomas valgte å gi seg da han var på topp i Hollywood. Her fra Golden Globe-utdelinga i 1995. Foto: Shutterstock/NTB
PÅ TOPP: Jonathan Taylor Thomas valgte å gi seg da han var på topp i Hollywood. Her fra Golden Globe-utdelinga i 1995. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han hadde alt, men så ble det musestille fra barnestjerna. Jonathan Taylor Thomas (39) ble verdenskjent gjennom tv-serien «Ti tommeltotter», men forlot Hollywood da karrieren var på topp.

I ettertid har han avslørt flere detaljer om hvorfor han gjorde den drastiske endringen, men det betyr ikke at vi har sett noe mer til ham de siste åra av den grunn - snarere tvert imot.

Det er om lag åtte år siden Thomas sist gikk under jorda. Det er derfor mange ivrige fans som nå kan juble over at stjerna, som i dag er 39 år gammel, har vist seg offentlig for første gang på årevis.

Flere utenlandske medier, deriblant People, ET Online, E! News og Us Magazine, har publisert rykende ferske bilder av ham, hvor han ifølge førstnevnte magasin gikk på tur med sine to hunder i Los Angeles forrige uke.

Stjerna holdt riktignok, som han vanligvis også gjør, en lav profil med mørk hettegenser, New York Mets-caps og solbriller.

Thomas er altså kjent fra «Home Improvement», eller «Ti tommeltotter», som Randy Taylor fra 1991 til 1998 og startet å jobbe som skuespiller allerede som åtteåring. Etter sju år takket han for seg i serien for å fokusere på utdanning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.