Angus T. Jones

Barnestjerna forsvant

Angus T. Jones var blant de største barnestjernene. Så trakk han seg helt tilbake.

SUKSESS: Charlie Sheen, Jon Cryer og Angus T. Jones gjorde stor suksess med «Two and a Half Men». Sistnevnte ble regnet som en av de rikeste tenåringene. Så forsvant han. Foto: Greg Gayne/Warner Bros TV/REX/NTB
SUKSESS: Charlie Sheen, Jon Cryer og Angus T. Jones gjorde stor suksess med «Two and a Half Men». Sistnevnte ble regnet som en av de rikeste tenåringene. Så forsvant han. Foto: Greg Gayne/Warner Bros TV/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I ni år var Angus T. Jones (27) nesten bedre kjent som Jake Harper for de fleste. Sistnevnte karakter spilte han i «Two and a Half Men» fra 2003 til 2012, og var lenge regnet som en av de rikeste tenåringene, med svimlende 1,7 millioner kroner i inntekt per episode.

Det kom derfor sjokkerende på flere da han valgte å gi seg i serien, og ikke minst trekke seg tilsynelatende helt fra rampelyset og Hollywood.

Jones har tidligere forklart at en av årsakene til karrierebruddet var at han «ikke var tro mot Gud og sin religion» da han var med i serien.

Nye bilder vekker oppsikt

Barnestjerna har mildt sagt holdt en lav profil de siste åra, men nå har nye paparazzibilder av ham dukket opp i utenlandsk presse, som også går sin seiersgang i sosiale medier.

For mens de fleste husker ham som den unge gutten Jake Harper, er 27-åringen nesten ikke til å kjenne igjen i dag. Da han spilte i TV-serien var det lite ansiktshår på skuespilleren. I dag har han imidlertid langt skjegg og lengre lengde på håret enn tidligere.

Til tross for å ha vært blant de mest populære skuespillerne i Hollywood, har Jones «bare» 15 800 følgere på Instagram. På profilen, hvor han går under navnet «ang_tj_» deler han heller ikke noe særlig fra privatlivet sitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer