Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Barnestjerna har over 13 millioner kroner i gjeld

Har slått seg selv konkurs.

KONKURS: Aaron Carter (25) har slitt med økonomien og har nå slått seg selv konkurs. Han skal blant annet ha unnlatt å betale skatt i 2003 og 2006. Foto: Stella Pictures
KONKURS: Aaron Carter (25) har slitt med økonomien og har nå slått seg selv konkurs. Han skal blant annet ha unnlatt å betale skatt i 2003 og 2006. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Barnestjerna Aaron Carter (25) slo igjennom som soloartist på slutten av 90-tallet, men er kanskje aller mest kjent for å være lillebroren til boyband-stjerna Nick Carter fra Backstreet Boys. Siden suksesstida på 90-tallet har lillebror Carter gitt ut flere mindre kjente album, og har for det meste spilt konserter i USA.

Nå skal imidlertid 25-åringen ha satt seg i litt av en økonomisk krise.
Betalte ikke skatt I 2003 og 2006 unnlot han nemlig å betale skatt, og skal ha en gjeld på cirka 13 454 019 kroner. Nærmere halvparten av disse pengene skal han skylde myndighetene i USA for mangel på betaling av skatt.

- Aaron har slått seg selv konkurs, dette er i et forsøk på å gå videre med livet sitt og karrieren, sier en representant for barnestjerna, Steve Honing i en uttalelse til The Wrap.
- Hadde ikke kontroll Han har også søkt om å få deler av beløpet slettet, ettersom dette var for rundt ti år siden hvor han «var en mindreårig som ikke hadde kontroll over egen økonomi.»

Da Carter måtte sette en verditakst på sine egne eiendeler hadde han blant annet en klokke til cirka 22 000 kroner, en TV til 3000, bærbare maskiner, samt noen musikkutstyr. Også artistens egen hund ble oppført, hvor den ble listet til null kroner i verdi.

25-åringen er for tida på turné og skal ifølge TMZ bo hos et familiemedlem, skriver Daily Mail. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media