Corey Feldman sliter etter dansing på direkten:

Barnestjerna mobbes etter danseopptreden: - Kommer meg ikke ut av senga

Dans og sang fikk en helt annen mottakelse enn hva barnestjerna sikta seg inn på.

MOBBES I SOSIALE MEDIER: Da Corey Feldman framførte sin nye singel på et amerikansk talkshow, var ikke det utstrakte publikumet i sosiale medier nådige med kommentarene sine. Nå forteller barnestjerna at de siste dagene har vært vanskelige. Bildet er tatt i februar 2016. Foto: Sthanlee B. Mirador, NTB scanpix
MOBBES I SOSIALE MEDIER: Da Corey Feldman framførte sin nye singel på et amerikansk talkshow, var ikke det utstrakte publikumet i sosiale medier nådige med kommentarene sine. Nå forteller barnestjerna at de siste dagene har vært vanskelige. Bildet er tatt i februar 2016. Foto: Sthanlee B. Mirador, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Corey Feldman (45) slo som liten gjennom i Hollywood på grunn av en rekke store filmroller. Han har blant annet vært å se i «The Goonies» og «Gremlins». Han har siden vært å se og høre som vokalist i bandet The Truth Movement, selv om de aldri oppnådde spesielt med berømmelse.

Før helga besøkte han likevel «The Today Show», for å promotere den nye singelen sin «Go 4 It». Den spilte han på direkten, sammen med et band av jenter kledd som engler. Det er imidlertid ikke sangen som har fått oppmerksomhet i etterkant.

Artistens danserutine i starten av programmet fikk massiv oppmerksomhet, men ikke av den gode sorten. Videoen er sett over to millioner ganger på Youtube, med flere sterke hatkommentarer under.

Nå forteller 45-åringen at han er redd for å vise seg offentlig etter skandaleopptredenen.

- Livredde

Det var People som først omtalte saken. Det var i en video på Facebook at 45-åringen omtalte den vanskelige tida. Med han var en av englene i bandet, Courtney Anne.

- Vi vil fortelle alle at dette har vært skikkelig vanskelig. Vi viste oss selv fram og gjorde det beste vi kunne. Jeg har aldri hørt så slemme ting som dette bli sagt om meg. Det skjer konstant, fortalte Feldman i videoen.

Facebook-videoen, som var en direktesending, er nå sletta. Den var likevel lenge nok oppe til at den kapret oppmerksomheten fra flere internasjonale medier.

BARNESTJERNER: Corey Haim (t.v) og Corey Feldman i «The Lost Boys». Foto: Stella Pictures
BARNESTJERNER: Corey Haim (t.v) og Corey Feldman i «The Lost Boys». Foto: Stella Pictures Vis mer

Feldman måtte ty til tårene da han fortalte om de siste dagene.

- Alt vi kan si er at den siste tida har vært hard. Vi elsker fansen og ville bare gi dem det beste showet vi kunne. Vi fortjener ikke disse negative kommentarene.

- Vi kommer oss ikke ut av senga akkurat nå. Vi er livredde for å gå ut. Jeg beklager, men vi ville bare at verden skulle vite at vi er skikkelig satt ut av dette og at det er urettferdig, forklarte han i videoen.

Hevder han ble misbrukt

Dette er ikke første gang i nyere tid at Feldman har fått oppmerksomhet. I 2012 hevdet han at han som tenåring ble misbrukt av to sjefer i Hollywoods filmbransje, og at han hadde planer om å navngi dem.

Han opplyste at han skulle skrive bok, og legge alle kortene på bordet. Det var hans avdøde kompis og «Lost Boys»-kollega Corey Haim og en agent som ble anmeldt for barnemishandling, som var grunnen til at Feldman ville navngi overgriperne.

Ifølge ham ble også Haim misbrukt.

- Det er mennesker som har sluppet unna med det for lenge, og som tror de er over loven - det må ta slutt, sa han.

Han hevdet at Hollywood med vilje unngikk å nevne Haim da de hedret folk i bransjen som døde året før under Oscar-utdelingen i begynnelsen av 2011.

- Han døde av hjertesvikt og lungebetennelse. Det ble sagt at han var en narkoman og at han var verdiløs for samfunnet. De gikk så langt som å droppe ham på Oscar-utdelingen. Hvorfor? Fordi han brukte dop i løpet av sitt liv? sier en oppgitt Feldman.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer