Bella Thorne:

Barnestjerna stiller opp for Playboy. Ber kritikerne «dra til helvete»

Bella Thorne rister av seg «Disney»-stempelet. 

VEKK FRA BARNESTJERNE-STEMPELET: Bella Thorne (19) ble en kjent figur da hun i barndommen spilte i flere Disney-serier og andre produksjoner. Nå stiller skuespilleren opp for Playboy. Foto: NTB scanpix 
VEKK FRA BARNESTJERNE-STEMPELET: Bella Thorne (19) ble en kjent figur da hun i barndommen spilte i flere Disney-serier og andre produksjoner. Nå stiller skuespilleren opp for Playboy. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 19 år gamle Bella Thorne ble på midten av 2000-tallet kjent for en rekke roller i tv-serier, deriblant i «Entourage» og «Dirty Sexy Money».

Det var likevel hos Disney hun skulle markere seg om stor, i serien «Shake It Up» i 2010. Hun har hun vært med i flere serier, filmer og sceneproduksjoner.

Nå kan det imidlertid virke som om hun prøver å bli kvitt stempelet hun har som barnestjerne. 19-åringen er nå å finne i den nyeste utgaven av herremagasinet Playboy.

- Dra til helvete

Det var New York Daily News som først omtalte skuespillerens Playboy-debut. Magasinet ble starta i 1953 av ungkaren Hugh Hefner, og har siden blitt et av verdens mest kjente merkenavn. Flere av verdens største kvinnelige stjerner, deriblant Marilyn Monroe og Cindy Crawford, har vært med som midtsidepiker.

Det er i Playboys såkalte «No Filter»-seksjon at 19-åringen nå debuterer i herremagasinet. I fjor sluttet magasinet å publisere nakenbilder, så fotografiene Thorne har stilt opp på er relativt uskyldige.

Hun stiller deriblant i en avslørende rød kjole, og i en jakke med David Bowies navn trykket på ryggen. Stylingen er inspirert av 80-tallet.

#BellaThorne stuns in the latest issue of #Playboy ... 📸 Chloe Aftel

Et bilde publisert av Advantage Public Relations (@advantage_pr)

Ordene hun bruker i intervjuet er det som genererer oppmerksomhet internasjonalt. Spesielt snakker barnestjerna om hvordan sosiale medier preger hverdagen hennes, og om hvordan hun takler kritikk fra såkalte «haters».

- Jeg er ikke lei sosiale medier - jeg forstår det - men folk liker gjerne å kommentere at imaget mitt er for «edgy», at jeg er for «edgy» og de forteller gjerne hvordan jeg bør se ut. Det er mye «gjør ditten, gjør datten». Til dem sier jeg bare: dra til helvete, forteller hun til herremagasinet.

Hun tror folk bryr seg mer om bildet de har av henne enn hvordan hun faktisk er. Som oppvokst i rampelyset har mange en forventning om at hun er en annen.

- Det betyr at folk konstant prøver å forandre meg. Hvert sekund hver dag, spesielt i sosiale medier, sier stjerna.

Kom ut av skapet

I august ble den unge skuespilleren omtalt i flere internasjonale medier, da hun kom ut av skapet.

Thorne, som har en stor fanskare på sosiale medier, annonserte nylig at hun og kjæresten, Gregg Sulkin, går hvert til sitt.

Ifølge People skal fansen like etterpå ha satt spørsmålstegn ved Thornes legning, etter at det angivelig dukket opp bilder av 18-åringen kyssende på ei annen jente.

Etter dager med spekulasjoner, forteller skuespilleren at hun er bifil.

Dette i form av et enkelt «ja» på Twitter, da en fan spurte henne rett ut.

Støtterklæringene har ikke latt vente på seg etter at Thorne kom ut av skapet. Tidligere i dag takket den tidligere Disney-stjerna for støtten:

- Takk for at dere aksepterer den jeg er. Jeg elsker dere, skriver hun på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer