«Power Rangers»:

Barnestjerne benekter å ha drept romkameraten med sverd

Ricardo Medina (37) står tiltalt for å ha drept romkameraten med sverd. 

NEKTER FOR SVERDDRAP: Barnestjerna Ricardo Medina (37) står tiltalt for å ha drept romkameraten sin med sverd i fjor. Foto: NTB scanpix
NEKTER FOR SVERDDRAP: Barnestjerna Ricardo Medina (37) står tiltalt for å ha drept romkameraten sin med sverd i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I USA er «Power Rangers» en stor franchise. Det er blitt laget utallige filmer, tv-serier, spill og leker i merkets navn.

I 2002 ble tiårsjubileet feiret med serien «Power Rangers Wild Force». I serien spilte nå 37 år gamle Ricardo Medina. Siden da har han hatt roller i «CSI: Miami» og i en annen «Power Rangers»-spin off.

Nå får han oppmerksomhet for noe helt annet. Skuespilleren står tiltalt for å ha drept romkameraten sin, Josh Sutter, i januar i fjor. Våpenet han skal ha brukt var et sverd.

Benekter drapet

I retten fredag benekter han straffskyld. Det skriver Los Angeles Times.

Drapet, som fant sted den 31. januar 2015, skal ha skjedd etter at Medina og Sutter hadde en opphetet krangel om hvordan Medinas kjæreste hadde parkert bilen sin.

Det forteller politioverbetjent Victor Lewandowski ved drapsavdelingen til den amerikanske avisa.

Medina skal så ha følt at Sutter var respektløs overfor kjæresten hans.

KJENT SERIE: Her har en rekke fans kledd seg ut som heltene sine i den populære «Power Rangers»-serien. Bildet er tatt på Comic-Con i San Diego i fjor. Foto: REUTERS/Sandy Huffaker, NTB scanpix
KJENT SERIE: Her har en rekke fans kledd seg ut som heltene sine i den populære «Power Rangers»-serien. Bildet er tatt på Comic-Con i San Diego i fjor. Foto: REUTERS/Sandy Huffaker, NTB scanpix Vis mer

Han skal ha låst seg inne på rommet med kjæresten sin, da Sutter åpnet døra med kraft. Medina skal så ha tatt et sverd og stukket romkameraten sin flere ganger. LA Times skriver at Sutter ble «slaktet».

37-åringen ringte selv inn drapet, og ble arrestert kort tid etter. Han innrømmet å ha drept samboeren med sverd i et intervju kort tid etter drapet, men benektet det i retten på fredag.

Saken skal opp i retten igjen den 20. oktober og den tidligere barnestjerna kan risikere livstid i fengsel.

Kjent serie

«Power Rangers» er en actionserie rettet mot barn dukket opp på starten av 90-tallet.

Handlingen dreier seg rundt en gruppe highschool-ungdommer som plutselig får både superkrefter, fargekoordinerte kostymer og et kall til kamp mot lateksmaske-kledt ondskap.

De styrer også digre roboter kalt zorder, som de kan smelte sammen for å danne enda større roboter, kalt megazorder.

Om dette høres veldig japansk ut er det fordi serien alltid har hatt en litt snål produksjonsmetode. Slåsskampscenene er ofte hentet fra eventyrene til de maskekledte heltene fra det japanske «Power Rangers»-motstykket «Super Sentai».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer