Scottie Pippen:

Basketlegende mistet sønnen (33)

Den tidligere NBA-stjerna forteller mandag at sønnen Antron er gått bort.

I SORG: Basketstjerne Scottie Pippen mistet sønnen. Foto: Rick Bowmer/AP/NTB
I SORG: Basketstjerne Scottie Pippen mistet sønnen. Foto: Rick Bowmer/AP/NTB Vis mer
Publisert

Scottie Pippen (55) ble under sin tid på basketbanen ansett som en av de aller beste. Han var med på å vinne seks NBA-mesterskap med laget Chicago Bulls mellom 1987 og 2004. Han er også to ganger olympisk mester på landslaget.

På Twitter mandag forteller han i flere innlegg at hans eldste sønn, Antron, er død. Han ble bare 33 år gammel.

«Det knuser hjertet mitt å dele at jeg i går sa farvel til min førstefødte sønn Antron. Vi delte begge en kjærlighet for basket, og vi hadde talløse samtaler om spillet», skriver han til et bilde av seg og sønnen.

«Antron led av kronisk astma, og hadde han ikke hatt det, tror jeg oppriktig at han ville kommet seg til NBA. Han lot det likevel ikke gå inn på ham. Antron forble positiv, og jobbet hardt, og jeg er så stolt over mannen han ble», skriver han videre.

Avslutningsvis ber han om at det sendes varme tanker til familien og venner.

«Et godt hjerte og en vakker sjel gikk bort altfor tidlig. Jeg elsker deg, sønn, hvil i fred til vi møtes igjen».

BEGRAVELSE: Dronning Elizabeth satt alene da hun tok et siste farvel med ektemannen sin gjennom 73 år, prins Philip. Nå rører bildet en hel verden. Foto: AP Vis mer

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

Basketballstjernen fikk sønnen med sin daværende kone Karen McCollum i 1987.

Pippen har også seks andre barn. Sammen med den profilerte ekskona Larsa Pippen har han Scotty (20), Preston (19), Justin (16) og Sophia (13). Han har også sønnen Taylor (26) og datteren Sierra (26) fra to tidligere forhold.

Larsa, som var gift med Scottie i 21 år, har også uttalt seg om Antrons dødsfall.

«Noen sannheter i livet er vanskelig å akseptere. Minnene av deg vil aldri bli glemt. De vil forbli hos oss for alltid. Du er for alltid i våre hjerter, vi elsker deg, og vil savne deg for alltid», skriver hun på Instagrams historiefunksjon.

Hun har også lagt ut bilde av Antron sammen med sine tre sønner.

Larsa har de seinere åra medvirket i «Real Housewives of Miami» og «Keeping up with the Kardashians», sistnevnte som Kim Kardashians bestevenninne. I likhet med ekteskapet til Scottie, skar også vennskapet seg med Kardashian.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer