Beckham brukte rumpe-dobbel

Avslørt av tatovering og leggmuskler.

• Nordmenn laget musikken til bakomfilmen:  - Litt absurd å starte arbeidsdagen med David Beckham i undertøy

Du har kanskje fått med deg den nye undertøysreklamen med David Beckham.

Nå viser det seg at det ikke er superstjernens bakdel som vises i alle scener. Reklamen ble lansert forrige uke, og skapte umiddelbart reaksjoner på sosiale medier.

Større leggmuskler Årvåkne Beckham-tilhengere begynte nemlig å spekulere i om det faktisk var 37-åringens rumpe som figurerte i den Guy Ritchie-regisserte reklamefilmen.

Twitter haglet meldingene om at i scenene hvor «Beckham» vises bakfra, er han høyere, har større leggmuskler og mangler en tatovering på armen.

I tillegg skal Hennes & Mauritz ha lagt ut et bilde fra innspillingen hvor Beckham står bak kameraet - ikke foran.

Beckham på sin side sa i et intervju med AP at det var artig å leke actionhelt for en dag, og påstod at han hadde gjennomført alle stuntene selv. Det viste seg altså å ikke stemme.

Stramt tidsskjema Til slutt måtte en representant for Hennes & Mauritz gå ut og bekrefte at den nybakte PSG-spilleren ble erstattet av en stand-in i reklamefilmen.

ORIGINALEN: Dette er David Beckhams rumpe, lår og tatoveringer, men det er ikke denne bakdelen som brukes i den nye Hennes og Mauritz-reklamen. Foto: H&M/PLANET PHOTOS
ORIGINALEN: Dette er David Beckhams rumpe, lår og tatoveringer, men det er ikke denne bakdelen som brukes i den nye Hennes og Mauritz-reklamen. Foto: H&M/PLANET PHOTOS Vis mer

- På grunn av et stramt tidsskjema ble en stand-in brukt i små deler av videoen, sier en H&M-talsmann,

Pressetalsmannen passet på å legge til at Beckham var veldig involvert i hele innspillingen, og faktisk gjorde flere av stuntene selv.

KOPIEN: Til tross for den umiddelbare likheten, er ikke dette David Beckham. Lårene er større og mindre hårete, og det mangler en tatovering. FOTO: H&M
KOPIEN: Til tross for den umiddelbare likheten, er ikke dette David Beckham. Lårene er større og mindre hårete, og det mangler en tatovering. FOTO: H&M Vis mer