Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Beckham fikk sønnen til å grine på banen

En slags lærepenge.

RETTFERDIG DOMMER: David Beckham gjorde ikke forskjell da sønnen Romeo (til venstre foran) felte en motspiller. Her sammen med resten av sønnene og kona Victoria. REUTERS/Neil Hall / NTB SCANPIX
RETTFERDIG DOMMER: David Beckham gjorde ikke forskjell da sønnen Romeo (til venstre foran) felte en motspiller. Her sammen med resten av sønnene og kona Victoria. REUTERS/Neil Hall / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): David Beckham er fotballmillionær og tidligere superstjerne i Real Madrid, Manchester United og LA Galaxy. Han er også far til fire, med tre sønner.

På lik linje med andre fotballpappaer må han hjelpe til når sønnene skal i aksjon ute på gressmatta. Beckham har tre sønner, og denne gangen var det laget til Romeo (11) som trengte en dommer.

Jobben gikk på rundgang blant fedrene og nå var det tid for 38-årige Beckham å henge fløyta rundt halsen. Han tok av seg frakken og gikk i gang.

Så blåste han straffespark mot sin egen sønn, uten å nøle. Beckham forteller historien på «Jonathan Ross Show», lørdagens talkshow på britiske ITV.

Felte guttunge - Førsteomgang gikk fint, de ledet 3-1. I andre omgang ble det 4-1 og 5-1, før Rome prøvde å takle i straffefeltet. Han bommet på ballen og felte guttungen, og da måtte jeg gi straffe, sier Beckham.

Motstanderne brente straffesparket, men det holdt ikke for 11-åringen hans.

- Romeo jogget bak meg, så snudde han seg og sa til meg: «Det er helt utrolig at du gjorde det mot meg. Og han gråt. Det ble en slags lærepenge for ham, sier Beckham.

Beckham har flere fotballspillende sønner, og eldstemann Brooklyn (14) har allerede trent med Fulham, Chelsea, QPR og Manchester United. Også Romeo har vært innom en Premier League-klubb, Arsenal. Ingen av barna hans har kontrakter med noen klubb.

Trener og koser seg - Dessverre for gutta er det slik at når de spiller ball med U-laget i Chelsea, Fulham eller et amatørlag så sier folk «de har skrevet under». Eller «de skal spille for dem». Det er mye press på små gutter, og akkurat nå bare trener de og koser seg. De har ikke signert noe, sier Beckham til talkshowvert Ross.

Selv flyttet han fra London til Manchester som tenåring for å gå læretiden i United. Hvordan det gikk er velkjent, og det er ytterligere beskrevet i den ferske filmen «Class of 92».

Fotballkarrieren tok slutt først i vår, da han tok farvel ute på banen for PSG. Da ble han overrasket over følelsene som kom.

Kortpustet Han begynte å tenke på hele karriereløpet, fra Old Trafford til Paris - og begynte å gråte voldsomt.

- Jeg ble kortpustet, jeg klarte ikke å kontrollere det. Jeg hadde egentlig aldri tenkt på kampen som min siste noensinne som proff.

BRØT SAMMEN: David Beckham var ikke forberedt på sin egen reaksjon under den aller, aller siste kampen som proff. Foto: AP /Thibault Camus / NTB SCANPIX
BRØT SAMMEN: David Beckham var ikke forberedt på sin egen reaksjon under den aller, aller siste kampen som proff. Foto: AP /Thibault Camus / NTB SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media