Kristen Stewart:

Bedt om å skjule legningen

«Twilight»-stjerna går hardt ut mot kritikerne i nytt intervju.

ÅPEN: Skuespilleren har vært åpen om legningen sin og ytrer seg om hvordan det har påvirket karrieren i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Skuespilleren har vært åpen om legningen sin og ytrer seg om hvordan det har påvirket karrieren i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått noen år siden Kristen Stewart (29) ble stjerne over natta etter at hun kapret en av hovedrollene i «The Twilight saga»-filmene.

Meningene rundt skuespilleren har det siste tiåret vært delte. Mens enkelte har hyllet henne, har andre anklaget henne for å være utakknemlig og arrogant. Stewart er nemlig ikke akkurat kjent for å smile på bilder, og hun har tidligere uttalt at hun ikke har trivdes med å få så mye uønsket oppmerksomhet.

En annen ting 29-åringen har uttalt seg åpent om er sin egen legning, og hun har blitt knyttet til en rekke kvinner de siste åra, deriblant modellen Stella Maxwell (29).

- Ikke hold hender

Nylig snakket stjerna ut i et intervju med Harper's Bazaar, hvor hun blant annet avslørte noen tips hun har fått fra folk med «gammeldags tankegang».

- Du kan ikke gå ut med personen du er sammen med, du kan ikke snakke om det i intervjuer. Jeg ble informert av en med gammeldags tankegang som mente at man må bevare karrieren sin, suksessen og produktiviteten foran alt, forklarer hun og fortsetter:

- Og det er folk som ikke liker deg, og som ikke liker at du går ut med jenter som ikke liker at du identifiserer deg som lesbisk, men så kan man heller ikke stemple seg selv som heterofil, så hvem er man da egentlig?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer