Donald Trump:

- Begrav ham på nazi-kirkegården

Hollywood-stjerna går hardt ut mot den sittende presidenten.

BLIR GRILLA: Donald Trump får hard medfart av skuespiller Alec Baldwin, som går langt i å sammenlikne den sittende presidenten med en nazist. Foto: MANDEL NGAN / AFP, NTB
BLIR GRILLA: Donald Trump får hard medfart av skuespiller Alec Baldwin, som går langt i å sammenlikne den sittende presidenten med en nazist. Foto: MANDEL NGAN / AFP, NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gjennom sine fire år i Det hvite hus har Donald Trump fått passet påskrevet flere ganger. Det er ikke bare politikere og velgere som slenger med leppa mot presidenten - flere av Hollywoods største profiler har også gått hardt ut en rekke ganger.

En av disse profilene er skuespiller og komiker Alec Baldwin. Han vil trolig huskes best for sine elleville Trump-parodier i det populære sketsjprogrammet «Saturday Night Live», der han lørdag etter lørdag har satt seg i sminkestolen for å bli transformert til presidenten.

Samtidig har han vært en tydelig motstander av presidentens politiske prosjekter, og har støttet demokratenes kandidater ved både valget i 2016 og det nå i november.

Kalles nazist

Derfor kommer det kanskje ikke som noen overraskelse at han nok en gang sparker hardt mot presidenten. Denne gangen har han gått ekstra langt. Baldwin sammenlikner nemlig Trump med en nazist.

Fra kontoen til HAB Foundation, som er en stiftelse han og kona Hilaria driver sammen, skriver han akkurat det han mener:

«Begrav Trump på en naxi-kirkegård og putt et hakekors på graven hans. Brorparten av det amerikanske folket har tatt det riktige valget. Trump er en galing», skriver han til sine en million følgere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer