Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Begravelsesbilletter selges for 64.000 kroner

Svartebørssalget til Michael Jacksons begravelse tar av på Internett.

SVARTEBØRSSALG: Mange av billettene til Michael Jacksons bisettelse ligger nå til salg på internett. Høyeste bud: 6,5 millioner kroner. Foto:AFP / GABRIEL BOUYS
SVARTEBØRSSALG: Mange av billettene til Michael Jacksons bisettelse ligger nå til salg på internett. Høyeste bud: 6,5 millioner kroner. Foto:AFP / GABRIEL BOUYS Vis mer

||| I går kveld ble det klart hvem som får billetter til morgendagens Michael Jackson-minnestund i Staples Center i Los Angeles.

1,6 millioner håpefulle hadde søkt om å få være med på begivenheten, men med kapasitet til bare 17.500 mennesker var det mange fans som var dømt til å bli skuffet.

Høyeste bud: 6,5 millioner
Begravelsesbillettene ble delt ut gjennom loddtrekning, to til hver av de 8.750 Michael Jackson-sørgende som ble plukket ut.

Eller, det var i alle fall slik arrangøren hadde tenkt. Nå ser det ut som at mange av billettene som utelukkende skulle gå til fansen har havnet i klørne på svartebørshaier. En av de mest troverdige selgerne skal ha 64.000 kroner for én av sine to billetter.

I skrivende stund ligger det 63 annonser ute på auksjonsnettstedet eBay. Prisene springer fra 6,5 millioner kroner til rundt 20 kroner. Mange av disse er trolig falske.

- Får ikke brukt dem
De som ble trukket ut som vinnere kan hente ut billettene sine på Dodgers Stadium med en kode som de får sendt via e-post. Det er denne koden mange nå selger.

Men kjøperne vil trolig ikke få brukt den. Da må de ha selgeren med seg for å hente ut billettene sammen med dem.

Og det er det personen som skal ha 64.000 kroner for billetten har tenkt å gjøre. Han skal eskortere kjøperen på arrangementet.

- Personen som skal hente ut billettene må være samme person som står på søknaden. Derfor blir alle som skal hente ut billetter sjekket for legitimasjon, sier talsmannen for Staples Center, Michael Roth, til Accociated Press.

 

STAPLES CENTER: Her skal minnestunden for Michael Jackson avholdes i morgen. Foto: AFP PHOTO/ROBYN BECK
STAPLES CENTER: Her skal minnestunden for Michael Jackson avholdes i morgen. Foto: AFP PHOTO/ROBYN BECK Vis mer