Meghan og Harrys bryllup:

Begynte å fnise da ekteskapsløftene ble lest opp. Nå avslører venninne hvorfor

- Vi hørte det godt.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle giftet seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (33) og Meghan Markle (36) har skapt daglige overskrifter etter at de ga hverandre sitt ja 19. mai, og fortsetter å servere internett detaljer fra sin storslåtte bryllupsdag.

Denne gang er det snakk om en sekvens fra selve seremonien i ærverdige St. George's Chapel, en klokketime som ble fulgt av millioner av tv-seere fra alle verdenshjørner.

Det var da biskopen skulle ta fatt på sin del av jobben under vielsen, og lese opp Harry og Meghans ekteskapsløfter, at mange la merke til hvordan brudeparet trakk litt ekstra på smilebåndene.

- Var helt stille

Hertugparets mystiske fnising ble senere utgangspunkt for flere overskrifter, alle i kjærlig og positiv forstand, der flere har spurt seg hva som egentlig foregikk i det småkomiske øyeblikket.

Meghans skuespillervenninne, Janina Gavankar (37), sitter visstnok på svaret.

I et intervju med magasinet Town & Country forteller 37-åringen, som var en selvskreven gjest i bryllupet, at den milde latterkula skyldtes noe som skjedde på utsiden av kirken.

- Noe av det som fikk mange av oss til å le, var lyden fra folkemengden utenfor kirken. Alle begynte å juble da ekteskapsløftene ble lest opp, og vi hørte det godt. Inni kirken var det jo helt stille, forteller Gavankar til magasinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer