BESTEVENNINNER: Oprah Winfrey og Gayle King er bestevenninner, ikke kjærester som ryktene vil ha det til. Foto: Jeff Christensen/Reuters/Scanpix
BESTEVENNINNER: Oprah Winfrey og Gayle King er bestevenninner, ikke kjærester som ryktene vil ha det til. Foto: Jeff Christensen/Reuters/ScanpixVis mer

Begynte å gråte da Oprah kommenterte lesberyktene

Gayle bryr seg ikke lenger om hva folk sier.

(Dagbladet): Ryktene om talkshowvertinne Oprah Winfreys (56) forhold til bestevenninnen Gayle King (55) har lenge vært et mye omtalt tema i showbizverden.

I begynnelsen av måneden kommenterte Winfrey lesberyktene i et tv-intervju med Barbara Walters.

- Jeg er ikke lesbisk... Jeg er ikke lesbisk på noen måte, sa hun i intervjuet med ABC, og tok til tårene.

Nå forteller King i et intervju med USA Today at tårene rant også hos henne da hun så intervjuet med bestevenninnen.

Gråt av Oprah - Jeg var tilfeldigvis i Tasmania og hadde hatt en veldig, veldig lang dag. Jeg hadde akkurat bestilt room service, og satt og så intervjuet. Jeg ringte henne og sa «jeg sitter på rommet mitt og gråter for meg selv», sier King til USA Today.

Årsaken til at tårene kom hos begge lå i Winfreys blottlegging av egne følelser for bestevenninnen.

- Hun er moren jeg aldri hadde. Hun er søsteren alle ville ønsket seg. Hun er venninnen alle fortjener. Jeg kjenner ingen bedre person. Jeg vet ikke om en bedre person, sa talkshowstjernen i intervjuet.

TOK TIL TÅRENE: Oprah begynte å gråte da Barbara Waters spurte om hun er lesbisk. Foto: Stella Pictures Vis mer

King sier det var rørende å høre de gode ordene fra Winfrey.

Lei av ryktene Til USA Today forteller hun også at ryktene rundt hennes egen seksuelle legning plaget henne tidligere, men at hun nå har innsett at det er lite hun kan gjøre for å forandre folks oppfatning. Nå bryr hun seg ikke lenger om hva folk sier.

Oprah Winfrey er lei ryktene om henne og bestevenninnen.

- Grunnen til at det irriterer meg er fordi det betyr at noen tror at jeg lyver. Det er grunn nummer én. Den andre er hvorfor ville jeg ha ønsket å skjule det? Det er ikke måten jeg lever livet mitt på, sa hun til Barbara Walters i hennes Oprah-spesial tidligere i måneden.

BLE RØRT: Gayle King er Oprah Winfreys bestevenninne, og ble rørt til tårer da hun så Oprah bli intervjuet. Foto: Jacquelyn Martin/AP/Scanpix Vis mer