Julianne og Ulrik Nygård:

- Begynte å nærme seg

Influenserparet Julianne (30) og Ulrik Nygård (40) er brutalt ærlige om hvordan coronakrisa har påvirket ekteskapet.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Fullvaksinerte: 69.03% Første dose: 78.07%

VOLLEN (Dagbladet): Som følge av coronapandemien har mange familier tilbrakt mer tid sammen enn vanlig, som en naturlig konsekvens av hjemmekontor, karanteneregler eller permitteringer.

Familietid er som regel en hyggelig ting - men å måtte gå oppi hverandre døgnet rundt kan også tidvis oppleves som både utfordrende og anstrengende.

Influenser-ekteparet Julianne «Pilotfrue» Nygård (30) og Ulrik Nygård (40) er blant dem som kan skrive under på nettopp dette. Sistnevnte jobber som pilot for Norwegian, og ble som mange andre i samme yrke permittert da coronapandemien slo ut.

- Hadde sikkert vært skilt

Når Dagbladet møter ekteparet hjemme i Vollen i Asker, forteller begge åpenhjertig om den siste tida, og hvordan tilværelsen har påvirket ekteskapet.

- Det var ikke noe for oss. Ulrik jobber vanligvis i turnus, og vi liker det sånn, forteller Julianne.

- Jeg var permittert i tre måneder. Hadde jeg fremdeles vært hjemmeværende, så tror jeg vi hadde … Jeg ser for meg at vi sikkert hadde vært skilt, sier Ulrik med en humoristisk tone.

Ekteparet forsikrer om at de aldri kom, eller har kommet dit. En faktisk skilsmisse har heller aldri vært vurdert på den måten, selv om pandemien har tæret på. Det er uansett sikre på at en hjemmetilværelse for begge to, eller bare et åtte-til-fire-liv, ikke hadde funket for dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer