Kristin Gjelsvik åpen om rusfortiden:

Begynte å ruse seg allerede som 14-åring: - Jeg tenkte at «dette er uskyldig moro»

Kristin Gjelsvik forteller åpenhjertig om sin trøblete ungdomstid og om hvorfor hun velger å være åpen overfor følgerne sine.

VIL HJELPE UNGE: Kristin Gjelsvik forteller åpenhjertig at hun har slitt med rus som ung. Åpenheten håper hun kan hjelpe andre. Foto: NTB Scanpix
VIL HJELPE UNGE: Kristin Gjelsvik forteller åpenhjertig at hun har slitt med rus som ung. Åpenheten håper hun kan hjelpe andre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I et åpenhjertig videoinnlegg på bloggen sin, har blogger og influencer Kristin Gjelsvik (31) lettet på sløret om sin røffe ungdomstid.

Utad later mye til at den sprudlende bergenseren har hatt en rolig oppvekst og et nært forhold til familien. Gjelsvik legger ikke skjul på at forholdet til mora er helt unikt og noe av det hun setter mest pris på.

Overfor Dagbladet forteller 31-åringen om hvorfor hun valgte å åpne seg om sin fortid akkurat nå. Hun legger ikke skjul på at hun har gått flere runder på om hun egentlig burde gjøre det.

- Jeg har vurdert å fortelle om min rebelske ungdomstid i flere år, men det har rett og slett vært utrolig skummelt. Det var en tid i livet som jeg har vært redd for å bli dømt for. Hvorfor jeg valgte å gjøre det akkurat nå er et godt spørsmål, med mange svar. Men det handler mye om posisjonen jeg har i dag, sier hun og legger til:

- Vi trenger mer åpenhet rundt rus - spesielt blant unge, og hvis jeg kan bruke min stemme og plattform til å sette lys på rus blant unge, og i tillegg gjøre temaet mindre tabubelagt, vil det få enorm betydning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer