Jason Momoa:

Beklager: - Ikke min intensjon

Filmstjerna legger seg flat.

KRITIKK: Hollywood-stjerna Jason Mamoa måtte beklage seg etter han besøkte Det sixtinske kapell. Video: @prideofgypsies / Instagram Vis mer
Publisert

Forrige uke befant «Game of Thrones»-skuespiller Jason Momoa (42) seg i Italias hovedstad, Roma, for å spille inn filmen «Fast X», den tiende filmen i rekken av de velkjente «Fast and Furious»-filmene.

Mellom jobb fikk også stjerna tid til å være turist, og tok blant annet turen innom Det sixtinske kapell i Vatikanstaten. Derfra delte han flere bilder og videosnutter på Instagram.

Det fikk imidlertid fans til å se rødt.

- «Folk ønsket å ta bilde med meg»

Flere reagerte nemlig på at skuespilleren hadde fotografert og filmet inne i kapellet, noe som er forbudt.

Flere medier har omtalt saken, deriblant CNN og Entertainment Tonight.

«Vi, vanlige folk, får ikke lov til å filme inne i Det sixtinske kapell», skriver en fan i Momoas kommentarfelt, etterfulgt av et gråtefjes, ifølge Entertainment Tonight.

BEKLAGER: I en 14 minutter lang video legger youtuber James Charles (21) seg helt flat. Video: Youtube / James Charles Vis mer

«Vi kan ikke ta bilder, men selvfølgelig kan kjendiser. Ikke noe imot Jason (jeg beundrer ham), men det er ikke rettferdig», skriver en annen.

Dermed så 42-åringen seg nødt til å beklage Instagram-blemma.

- Det er min siste dag i Roma, og jeg bare elsker dere og Italia, forteller han i en treningsvideo på Instagram på søndag.

- Hvis dere noen gang tenkte at jeg ikke respekterte kulturen deres, var ikke det intensjonen min, fortsetter han.

«Aquaman»-stjerna forteller at han tidligere har besøkt Vatikanstaten og Det sixtinske kapell i en alder av 19 eller 20. Under sitt andre besøk til kapellet forrige uke, ga han en donasjon slik at venner og «Fast X»-arbeiderne kunne bli med ham på fridagene sine.

- Jeg oppdaget at folk ønsket å ta bilder med meg, som er veldig rart under et besøk til Vatikanstaten med alle disse underverkene og de ville ta bilde med meg, som jeg ikke forstår. Men uansett så gjorde jeg det.

- Jeg var veldig respektfull og spurte om lov for hva jeg trodde ville være greit. Jeg ville aldri gjort noe for å være respektløs overfor noens kultur. Hvis jeg gjorde det, beklager jeg. Det var ikke min intensjon.

Videre forteller Momoa at han ga en god donasjon til kirken.

- Jeg elsker dere, og er lei for det dersom jeg fornærmet dere, forsikrer skuespilleren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer