Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Camila Cabello i hardt vær:

Beklager tidligere rasistiske kommentarer

Gamle innlegg på plattformen Tumblr dukket opp denne uka.

BEKLAGET: Camila Cabello (22) gikk ut i sosiale medier for å beklage tidligere ordbruk. Foto: NTB Scanpix
BEKLAGET: Camila Cabello (22) gikk ut i sosiale medier for å beklage tidligere ordbruk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sangeren bak «Señorita» og «Havana» ble denne uka beskyldt for å være rasistisk etter at flere Tumblr-innlegg fra hennes gamle konto dukket opp i sosiale medier, skriver BBC.

I postene, som nå er sletta, skal hun blant annet ha brukt ordet «neger».

Beklaget på Instagram

Det har ført til at Camila Cabello (22) har sett seg nødt til å beklage overfor følgerne sine. På Instagrams historiefunksjon har hun lagt ut en lengre tekst, som også er publisert på Twitter.

- Da jeg var yngre brukte jeg et språk som jeg skammer meg dypt over og som jeg vil angre på for alltid. Jeg var uvitende, og så fort jeg ble klar over historien og vekten og den virkelige meningen bak dette grusomme og sårende språket, skammet jeg meg dypt over å ha brukt det, skriver hun.

Cabello forklarer at hun aldri med hensikt ville såre noen, og at hun skulle ønske hun kunne gå tilbake i tid for å endre det hun uttrykte den gangen.

- Jeg beklaget da, og jeg beklager nå.

Postene skal angivelig stamme fra 2012, da sangeren var 15 år gammel.

- Voksen

- Jeg er 22 år nå, jeg er voksen, jeg har lært og er bevisst på historien og smerten ordet har brakt med seg, på en måte jeg ikke var før. De feiltrinnene representerer ikke den personen jeg er, eller en person jeg noensinne har vært, fortsetter beklagelsen.

Cabello var i en årrekke medlem av sanggruppa Fifth Harmony, men forlot den til fordel for egen solokarriere i 2016. Hun har siden hatt stor suksess, seinest for låta «Señorita», som hun har med kanadieren Shawn Mendes (24).

Låta, som er produsert av blant andre norske Cashmere Cat, ble belønnet med pris under American Music Awards i november.

De har siden i sommer vært et par, selv om de har vært svært hemmelighetsfulle rundt forholdet. Først i høst ble det bekreftet at de var et forhold, men ingen av dem kommenterte den andres navn.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer