Britney Spears:

Beklager til fansen

Britney Spears uttaler seg etter rettssaken.

SJOKKERENDE UTTALELSER: Britney Spears snakket for første gang om kontrollen hun har vært under. Foto: Splashnews/NTB
SJOKKERENDE UTTALELSER: Britney Spears snakket for første gang om kontrollen hun har vært under. Foto: Splashnews/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag var Britney Spears (39) i retten, og for første gang fikk offentligheten høre hennes opplevelse av det meget omstridte vergemålet hun er under. Siden 2008 har popstjernas far hatt kontroll over økonomien, eiendelene og hennes personlige beslutninger.

Under forklaringen hennes fortalte hun at hun levde et svært kontrollert liv, hvor hun ble tvunget til å gå i terapi flere ganger i uka, samt satt på medisiner hun ikke ville bruke.

Spears liv skal ha vært så kontrollert de siste 13 åra at hun ikke engang kunne skifte klær uten at noen var til stede i rommet med henne.

Beklager

I et Instagram-innlegg publisert natt til fredag, norsk tid, snakker hun direkte til fansen etter sjokkavsløringene. Innledningsvis skriver hun at hun tror alle ønsker seg et eventyrliv, og at livet hennes har framstått fantastisk utad.

«Det var en av min mors beste trekk. For meg og søsknene mine latet hun alltid som at alt var ok. Jeg tar opp dette fordi jeg ikke vil at folk skal tro at livet mitt er perfekt, for det er det definitivt ikke i det hele tatt. Og hvis dere har lest noe om meg i nyhetene denne uka, så vet dere åpenbart at det er det ikke», skriver hun i den lengre teksten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer