Jared Padalecki:

Beklager til fansen

Skuespilleren mimrer tilbake til «Gilmore Girls»-tida.

UNNSKYLDER UTSEENDE: Jared Padalecki er ikke fan av tenåringsutseendet sitt. Foto: Charles Sykes/Invition/NTB
UNNSKYLDER UTSEENDE: Jared Padalecki er ikke fan av tenåringsutseendet sitt. Foto: Charles Sykes/Invition/NTB Vis mer
Publisert

Det er 21 år siden serien «Gilmore Girls» først nådde skjermen, og ble for mange en viktig del av hverdagen. I serien fulgte man mor og datter Lorelai og Rory og deres nære forhold.

Der ble man også kjent med Dean, spilt av Jared Padalecki (39), som smeltet unge hjerter verden over.

UNG STJERNE: Jared Padalecki avbildet i 2002, på den tida han sjarmerte seerne som Dean Forester i «Gilmore Girls». Foto: Matt Baron/ BEI/ REX/ NTB
UNG STJERNE: Jared Padalecki avbildet i 2002, på den tida han sjarmerte seerne som Dean Forester i «Gilmore Girls». Foto: Matt Baron/ BEI/ REX/ NTB Vis mer

Serien tok slutt i 2007, men fortsatt er det mange som har et forhold til den, og den ligger fortsatt tilgjengelig på Netflix. Strømmetjenesten la tirsdag ut et innlegg for å feire den populære serien.

KRITISERES: Tidligere denne uka inviterte TikTok-stjerne Larray sine influencer-venner til bursdagsfest og det fikk internett til å koke. Vis mer

«Unnskyld»

«Gilmore Girls» hadde premiere for 21 år siden i dag, og introduserte oss for en av de beste mor-datter-duoene i TV-historien, velsignet oss med endeløs siterbar dialog, og fikk generasjoner til å lengte etter å leve i den sjarmerende, men likevel rare Stars Hollow», skriver de.

De har lagt ved flere bilder fra serien, inkludert et hvor Padalecki er med på. Han er blant flere som har kommentert innlegget. Her framgår det at han slettes ikke er stor fan av den klassiske 2000-talls boyband-looken.

«Unnskyld for tennene. Og for panna. Glad jeg vokste inn i dem», skriver han.

«Ingen unnskyldninger nødvendig, sir», svarer Netflix-skuespilleren.

IKONISK PAR: Alexis Bledel og Jared Padalecki i «Gilmore Girls». Foto: Warner Bros/Everett Collection/NTB
IKONISK PAR: Alexis Bledel og Jared Padalecki i «Gilmore Girls». Foto: Warner Bros/Everett Collection/NTB Vis mer

Padalecki var bare 18 år da han fikk rollen i serien, som pangstartet karrieren hans. Siden har han blant annet gjort seg kjent for serien «Supernatural».

Han er også nesten ikke til å kjenne igjen fra tenåra, ettersom han nå har vokst ut både hår og skjegg.

PREMIERE: Realitystjernene Pierre og Daniel Louis, mest kjent fra «Ex On The Beach», er aktuelle med en ny serie på Discovery+ «Pierre og Daniel blir seriøse». Vis mer

Ble arrestert

Sveisen er ikke det eneste han har måttet unnskylde seg for. I 2019 havnet han i trøbbel med lovens lange arm etter et barslagsmål. Han slo til en bartender og ble arrestert og satt i varetekt.

Han forklarte i ettertid at han hadde drukket for mye.

- Det er ikke en unnskyldning, jeg vet ikke helt hva som skjedde, annet enn hva jeg har lest i ettertid, sa han i en podkast-episode med Michael Rosenbaum (49), ifølge Digital Spy.

- Jeg har ikke rørt en drink siden. Det er ikke en sånn person jeg er, sa han videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer