Gaute Grøtta Grav:

Beklaget - nå klager han

Gaute Grøtta Grav la seg flat etter å ha satt opp bygg på egen eiendom. Nå har saken tatt en ny vending.

KLAGER: Gaute Grøtta Grav har sendt inn en klage til kommunen, etter å selv ha beklaget for noen uker siden. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KLAGER: Gaute Grøtta Grav har sendt inn en klage til kommunen, etter å selv ha beklaget for noen uker siden. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gaute Grøtta Grav (44) la seg flat i slutten av juni, etter at han satt opp bygg på egen eiendom uten å søke om tillatelse. Beklagelsen la han ut på sin egen Facebook-profil.

«Slik jeg leste veilederen for byggesøknader er disse byggene så små at man ikke trenger å søke byggetillatelse. Rauma kommune er ikke enig i det», skrev Grøtta Grav da.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Fikk forbud

Den tidligere «Farmen»-programlederen skal ha satt opp et takoverbygg, et anneks og et vedskjul på sin egen eiendom i hjemkommunen Rauma - som han også er ordførerkandidat i. Han skal også ha satt opp en henger med badstue på.

Ifølge TV 2 sendte kommunen et brev til Grøtta Grav i juni, med vedtak om forbud mot videre bruk av byggene.

I tillegg mottok han en tvangsmulkt på 30 000 kroner, samt et løpende dagsmulkt på kroner 2000 fra 17. juli, dersom bruken ikke opphørte og byggene ikke var fjernet innen den tid.

Klager til kommunen

Nå har Grøtta Grav, via Fram Ingeniørkontor AS, klaget på vedtaket. Det skriver Åndalsnes Avis og TV 2.

I klagen klages det på vedtaket om pålegg om riving, og om tvangsmulkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer