Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Helene Olafsen og Jørgen Nilsen:

Bekrefter at de er kjærester

Vant «Skal vi danse» sammen i fjor. Nå bekreftes forholdet overfor Se og Hør.

FRA DANSEPARTNERE TIL KJÆRESTER: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kapret mange nordmenns hjerter i fjorårets sesong av «Skal vi danse». Nå bekrefter duoen å ha kapret hverandres. Foto: TV 2
FRA DANSEPARTNERE TIL KJÆRESTER: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kapret mange nordmenns hjerter i fjorårets sesong av «Skal vi danse». Nå bekrefter duoen å ha kapret hverandres. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den ferske «Senkveld»-programlederen Helene Olafsen (28) har mange baller i lufta for tida, og etter deltakelsen i «Skal vi danse» i fjor ble hun en favoritt blant det norske folket.

TIRSDAGENS UTGAVE: I dagens utgave av Se og Hør kan du blant annet lese om sjokkbrudd for Kathrine Sørland og Helene Olafsens rykende ferske kjærlighetsforhold. Foto: Faksimile / Se og Hør
TIRSDAGENS UTGAVE: I dagens utgave av Se og Hør kan du blant annet lese om sjokkbrudd for Kathrine Sørland og Helene Olafsens rykende ferske kjærlighetsforhold. Foto: Faksimile / Se og Hør Vis mer

På parketten imponerte hun sammen med sin dansepartner Jørgen Nilsen hvor de to til slutt stakk av med seieren.

Den gang utviklet duoen et nært vennskap, noe som ble tydelig i dansene de leverte i konkurransen. Siden den gang har de begge gått fra å være i hvert sitt forhold, til å bli single, og nå har de tatt steget videre fra vennskap til kjærester.

Etter lengre tid med spekulasjoner, blir det i tirsdagens utgave av Se og Hør kjent at Olafsen og Nilsen er blitt et par.

- Jeg kan bekrefte at det som står i saken stemmer, men har ikke lyst til å kommentere noe utover det, sier Helene Olafsen til Se og Hør.

Video: Sølve Hindhamar Vis mer

Bekreftet brudd

At duoen fant tonen i «Skal vi danse», er ingen ukjent sak. De to uttrykket nemlig flere ganger i løpet av sesongen at de var blitt ekstremt gode venner.

To måneder etter seieren kunne Nilsen bekrefte overfor Dagbladet at han var blitt singel.

- Jeg kan bekrefte at det slutt mellom meg og kjæresten, ja, skrev han i en tekstmelding til Dagbladet den gang.

Olafsen bekreftet på sin side til TV 2 i mai at det var slutt mellom henne og kjæresten gjennom seks år, Johan Salveson.

- Vi skilles som gode venner som ønsker hverandre alt godt, og utover dette har jeg ingen flere kommentarer, sa Olafsen til kanalen.

IMPONERTE: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen stakk av med seieren i «Skal vi danse» i fjor. Uke etter uke imponerte de på parketten. Foto: TV 2
IMPONERTE: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen stakk av med seieren i «Skal vi danse» i fjor. Uke etter uke imponerte de på parketten. Foto: TV 2 Vis mer

Premiere

Mens Nilsen denne sesongen er dansepartner med den tidligere «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs, ledet Olafsen sin første sending av «Senkveld» sammen med Stian Blipp (28) forrige fredag.

Den ferske programlederduoen loste publikum og gjester gjennom en innholdsrik sending, der blant andre statsminister Erna Solberg var gjest.

SKAL FEIRE: - Fire måneder med spenning og nervøsitet ble forløst i kveld, sier Helene Olafsen og Stian Blipp etter sin første Senkveld-sending. Video: Ruben Pedersen og Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Etter innspillingen var det ingen tvil om at det ble fest - det kunne den fornøyde og slitne duoen fortelle til Se og Hør.

- Stian har ikke spist i dag. Jeg ser på ham at han er sliten, flirte Olafsen.

- Skal du rett på fest uten mat først?

- Altså, det blir jo sikkert noen øl uansett, så får vi se hvordan det går, sa Blipp.

- Ekstremt deilig

For å feire den første sendingen skulle programlederne ta med seg produksjonen på et hotell like ved, for å skåle for et vel blåst program. Fire måneder med planlegging og terping har gitt resultater, mente de.

- Nå har vi jobbet med dette så utrolig lenge, og det var ekstremt deilig å få det unnagjort. Det kan faktisk hende at vi gjør dette hver torsdag framover, men vi får se, vitset Blipp.

Det var mye som skulle på plass før sendingen fredag. Helene Olafsen fortalte at antrekket hun hadde på seg, en blomstrete jumpsuit, først ble kjøpt like før opptak. Og i studio sto det inntil nylig en pult, men den ble erstattet med et rundt bord med levende lys på. De legger ikke skjul på at det var deilig å få alt i havn.

- Selv om vi måtte ta noen ting på nytt etter at gjestene hadde gått, synes jeg det meste satt som det skulle. Det er veldig befriende å tenke på at ting faktisk gikk bra, sa Blipp.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!