BRUDD: Robert De Niro (75) og kona Grace Hightower (63) har gått fra hverandre. Her er paret sammen under filmfestivalen i Cannes sommeren 2016. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Robert De Niro (75) og kona Grace Hightower (63) har gått fra hverandre. Her er paret sammen under filmfestivalen i Cannes sommeren 2016. Foto: NTB ScanpixVis mer

Robert De Niro:

Bekrefter at han skal skilles fra kona etter 21 år

- Det er en vanskelig, men konstruktiv prosess.

Forrige uke meldte People at Hollywood-stjerna Robert De Niro (75) og kona Grace Hightower (63) hadde gått fra hverandre.

- Noen ganger går det ikke helt som man håper eller vil at det skal gå, uttalte en kilde til nettstedet, og la til at paret allerede hadde separert seg og bor hver for seg.

Duoen har sønnen Elliot (20) og dattera Helen (6) sammen. Hverken De Niro eller Hightower har kommentert påstandene - før nå.

- Vanskelig

Tirsdag bekrefter nemlig «Taxi Driver»-stjerna bruddet i en kunngjøring til US Weekly.

- Grace og jeg har to vakre barn sammen. Vi går nå inn i en overgangsperiode i forholdet vårt, noe som er en vanskelig, men konstruktiv prosess. Jeg hedrer Grace som en fantastisk mor og ber alle om respekt for å verne om privatlivet vårt mens vi fortsetter å utvikle oss som samarbeidende partnere i foreldrerollen, sier han.

Ifølge nettstedet ble ekteparet sist sett offentlig sammen da de ankom den røde løperen til Tony Awards i New York i juni.

Seks barn med tre ulike kvinner

«The Raging Bull»-skuespilleren traff Hightower i 1987 da hun jobbet på Londons berømte restaurant Mr. Chow. Ti år senere, sommeren 1997, giftet de seg.

Dette er ikke første gang de to har skilt lag.

I 1999 søkte Hollywood-legenden om skilsmisse fra kona, og en diskusjon om omsorgsretten for sønnen var i gang. Likevel kom De Niro og Hightower fram til en enighet, og skilsmissen ble aldri noe av.

I 2004 fornyet duoen ekteskapsløftene sine foran et stjernespekket publikum. Kjendiser som blant andre Martin Scorsese, Meryl Streep og Tom Brokaw, ble vitne til seremonien, ifølge People.

I tillegg til sine to barn med Grace Hightower, så har De Niro også dattera Drena (47) og sønnen Raphael (42) med sin første kone, Diahnne Abbott (73), samt tvillingsønnene Julian og Aaron (23) med ekskjæresten Toukie Smith (63).