<strong>BLIR MAMMA:</strong> Kim Kardashian West bekrefter at hun og ektemannen Kanye West har et tredje barn på vei. Foto: NTB scanpix
BLIR MAMMA: Kim Kardashian West bekrefter at hun og ektemannen Kanye West har et tredje barn på vei. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashian venter barn:

Bekrefter at hun blir trebarnsmor

Etter flere måneder med rykter, tar Kim Kardashian endelig bladet fra munnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De siste månedene har flere medier meldt at realitydronning Kim Kardashian West (36) skal bli mor til sitt tredje barn, og at dette angivelig skal skje på nyåret.

Hun har selv holdt tett om ryktene, men letter nå endelig på sløret. I et nytt klipp, publisert som en teaser for den kommende sesongen av «Keeping Up With The Kardashians», avslører Kim at det er sannhet i ryktene, skriver People.

Klippet avslutter det som kan beskrives som en trailer på sesongen, der man får flere andre nyheter servert, blant annet at søstera Kourtney Kardashian har fått seg kjæreste etter bruddet med Scott Disick.

Blir mamma igjen

Det er imidlertid Kims barneavsløring som skaper overskrifter internasjonalt. I klippet snakker hun med søstera Khloé på Iphone-tjenesten Facetime.

- Hva skjer hver gang jeg spør «gjett hva?», sier hun i klippet, mens hun videochatter med Khloé.

- Gravid. Den personen er da gravid, svarer Khloé monotont til søsteren.

- Vi skal ha et barn, roper Kardashian, etterfulgt av et gledeshyl.

Det er ikke kjent når dette er spilt inn, men det har i flere måneder blitt bekreftet fra nære venner og folk i hennes nære krets. Hun har imidlertid ikke kommentert det selv før nå.

@thekidssupply Ryan in our Point Dume dress & AKid slides & North in our Malibu slip dress TheKidsSupply.com

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Fra før har Kim barna North (4) og Saint (1) med ektemannen Kanye West. Hun har forgjeves forsøkt å bli gravid en tredje gang flere ganger, men det har ikke fungert.

Frarådet graviditet

Legene har frarådet henne å prøve, og derfor ble surrogati en naturlig løsning på det hele. Hun har til og med spurt sine søstre om de kunne bistå.

I en episode av realityserien i mars, røpet rapperkona at hun likevel har lyst på et nytt familiemedlem.

- Jeg vil prøve å få et barn til, sa hun i et nytt klipp, publisert hos vertskanalen E!

- Jeg vil at barna mine skal ha flere søsken, men legen mener at det ikke er trygt for meg, legger hun til i klippet.

Det er ikke første gang hun er på tanken. Da Kardashian tok en tur til legen før jul sammen med mor Kris Jenner (61), seinere dokumentert i nok et «Keeping up with the Kardashian»-klipp, fikk hun en nedslående beskjed.

Ifølge legene har realitydronninga såkalt forliggende morkake, som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner. Forliggende morkake er ifølge Norsk Helseinformatikk en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora, altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin.

- Du vet aldri om du har det samme problemet, som kan være enda verre denne gangen. Du tar alltid en risk. Det kan oppstå situasjoner der en blødende morkake kan bety liv og død, lød beskjeden fra Dr. Crane til Kardashian, ifølge People.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. http://www.eonline.com/shows/kardashians/news/835707/kim-kardashian-gives-terrifying-moment-by-moment-recap-of-paris-attack-reveals-she-was-thrown-on-bed-thought-this-is-it Vis mer

Hun forhørte seg også med en annen lege, som kom til samme beslutning.

Etter at realitystjerna fikk sitt første barn var hun åpen om at hun sleit med å bli gravid, og at hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Lykken var derfor stor da hun i mai 2015 bekreftet at hun ventet sitt andre barn med rapper-ektemannen.

Men selv om 36-åringen gledet seg til å bli mamma igjen, fortalte hun likevel om hvor forferdelig hun synes det var å være gravid.

- Jeg hater det. Svangerskap er ikke noe for meg. Jeg har alltid hørt historier om hvor fantastisk det er, fra mamma og Kourtney, men slik er det ikke for meg. Og jeg vil ikke lyve og late som om det er den mest fantastiske opplevelsen. Det er forferdelig, sa hun til E!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer