Tristan Thompson:

Bekrefter baby: - Beklager

- Khloé, du fortjener ikke dette.

FAR TIL TRE: Tristan Thompson bekrefter at han har fått barn med en annen kvinne. Her avbildet med ekskjæresten Khloé Kardashian. Foto: Backgrid UK / RUBA / NTB
FAR TIL TRE: Tristan Thompson bekrefter at han har fått barn med en annen kvinne. Her avbildet med ekskjæresten Khloé Kardashian. Foto: Backgrid UK / RUBA / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Basketballspiller Tristan Thompson (30) og av og på-kjæresten Khloé Kardashian (37) er kjent for å ha stått i mange stormer og flere utroskapsskandaler.

Forholdet har en rekke ganger skapt store overskrifter, men denne gangen er det Thompson som står alene for overskriftene.

I desember begynte ryktene å florere om at Thompson skulle bli pappa etter en påstått flørt med den personlige treneren Maralee Nichols (31).

- Jeg er så utrolig lei meg

Seinere samme måned kom barnet til verden og Thompson ble pålagt av retten å gjennomføre en farskapstest. Dette som følge av at Nichols påsto at hun hadde fått hans barn.

Da babynyheten ble kjent fikk People tilgang til rettsdokumenter som viste at Nichols saksøkte Thompson. Ifølge People saksøkte Nichols NBA-spilleren for barnebidrag og svangerskapsrelaterte utgifter for barnet hun påstår at de har fått sammen.

Kort tid seinere innrømmet NBA-proffen, som tidligere hadde nektet for å ha hatt et forhold til Nichols, affæren, ifølge Entertainment Tonight.

Nå kommer det fram ytterligere detaljer, ifølge People. Gjennom en farskapstest har det nå blitt bekreftet at Thompson er faren til barnet. På Instagram-story deler han nyheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer