Tristan Thompson:

Bekrefter baby: - Beklager

- Khloé, du fortjener ikke dette.

FAR TIL TRE: Tristan Thompson bekrefter at han har fått barn med en annen kvinne. Her avbildet med ekskjæresten Khloé Kardashian. Foto: Backgrid UK / RUBA / NTB
FAR TIL TRE: Tristan Thompson bekrefter at han har fått barn med en annen kvinne. Her avbildet med ekskjæresten Khloé Kardashian. Foto: Backgrid UK / RUBA / NTB Vis mer
Publisert

Basketballspiller Tristan Thompson (30) og av og på-kjæresten Khloé Kardashian (37) er kjent for å ha stått i mange stormer og flere utroskapsskandaler.

Forholdet har en rekke ganger skapt store overskrifter, men denne gangen er det Thompson som står alene for overskriftene.

I desember begynte ryktene å florere om at Thompson skulle bli pappa etter en påstått flørt med den personlige treneren Maralee Nichols (31).

DRAMA: I en episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg er så utrolig lei meg

Seinere samme måned kom barnet til verden og Thompson ble pålagt av retten å gjennomføre en farskapstest. Dette som følge av at Nichols påsto at hun hadde fått hans barn.

Da babynyheten ble kjent fikk People tilgang til rettsdokumenter som viste at Nichols saksøkte Thompson. Ifølge People saksøkte Nichols NBA-spilleren for barnebidrag og svangerskapsrelaterte utgifter for barnet hun påstår at de har fått sammen.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kort tid seinere innrømmet NBA-proffen, som tidligere hadde nektet for å ha hatt et forhold til Nichols, affæren, ifølge Entertainment Tonight.

Nå kommer det fram ytterligere detaljer, ifølge People. Gjennom en farskapstest har det nå blitt bekreftet at Thompson er faren til barnet. På Instagram-story deler han nyheten.

Han benytter også anledningen til å beklage til ekskjæresten Khloé Kardashian. Basketballspilleren beklager også til alle han har skuffet både offentlig og privat.

TAR FULLT ANSVAR: Thompson publiserte en offentlig beklagelse på Instagam. Foto: Instagram/realtristan13
TAR FULLT ANSVAR: Thompson publiserte en offentlig beklagelse på Instagam. Foto: Instagram/realtristan13 Vis mer

«I dag viser farskapstesten at jeg har fått et barn med Maralee Nichols. Jeg tar fullt ansvar for mine handlinger. Nå som farskapet er bekreftet ser jeg fram til å oppdra sønnen vår», skriver Thompson.

BEKLAGER: Thompson beklaget til eksen på Instagram. Foto: Instagram/realtristan13
BEKLAGER: Thompson beklaget til eksen på Instagram. Foto: Instagram/realtristan13 Vis mer

«Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke hjertesorgen og ydmykelsen jeg har påført deg. Du fortjener ikke måten jeg har behandlet deg på gjennom åra. Handlingene mine har absolutt ikke vært i tråd med måten jeg ser deg på. Jeg har den største respekt og kjærlighet for deg. Uansett hva du måtte mene. Igjen, jeg er så utrolig lei meg», lyder Thompsons beklagelse til eksen.

Thompson hadde for øvrig gjenopptatt forholdet til Kardashian da han gjorde Nichols gravid. Han og Kardashian gikk hver til sitt i juni fjor. Sammen har eksparet en datter. Thompson har også en sønn fra et tidligere forhold.

Khloé Kardashian har hittil ikke uttalt seg om saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer