SLUTT: Denne uka bekreftet Heidu Klum og Vito Schnabel at de har gjort det slutt etter tre år som kjærester. Her er paret sammen under fjorårets Vanity Fair fest etter Oscar-utdelingen i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix.
SLUTT: Denne uka bekreftet Heidu Klum og Vito Schnabel at de har gjort det slutt etter tre år som kjærester. Her er paret sammen under fjorårets Vanity Fair fest etter Oscar-utdelingen i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Heidi Klum:

Bekrefter brudd med sin 14 år yngre kjæreste

- Jeg tror det er viktig å ta en pause for å reflektere.

(Dagbladet): For halvannen uke siden begynte ryktene å svirre om at Heidi Klum (44) og kunsthandleren Vito Schnabel (30) hadde gjort det slutt etter tre år som kjærester.

- De tar en pause akkurat nå. Ting har vært vanskelig i det siste, de bor på hver sin kyst, sa en kilde til People den gangen.

Nå bekrefter supermodellen selv at forholdet er over.

- Jeg tror det er viktig å ta en pause for å reflektere, forteller hun til People mandag.

KLINTE TIL: I juli 2016 klarte ikke Heidi og Vito å holde fingrene borte fra hverandre da de satt på tribunen under Wimbledon i London. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: I juli 2016 klarte ikke Heidi og Vito å holde fingrene borte fra hverandre da de satt på tribunen under Wimbledon i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Klum og Schnabel ble kjærester i 2014, og har ikke vært redd for å vise sine følelser for hverandre i offentligheten.

I fjor sommer åpnet hun seg om kjærligheten hun hadde for sin unge mann.

- Jeg elsker å være forelsket, som når man har sommerfugler i magen og når man bare føler seg fantastisk. Jeg feirer all romantikk. Jeg er ganske gammeldags på det området. Jeg er glad i livet, feirer kjærligheten og det å være lykkelig, fortalte hun til People.

Kysset en annen kvinne

I juni i år virket derimot forholdet å ha kjølnet. Da postet blant annet Daily Mailbilder av Schnabel som kysset en mystisk brunette i baksetet på en taxi.

Nettstedet skrev den gang at duoen hadde forlatt en restaurant sammen i London rundt klokka 03.30 om natta, og kysset hverandre på gata før de fortsatte å kysse i taxien. Deretter hadde de dratt hver til sitt.

- Påstandene som har blitt gjort er en feiltolkning av en helt uskyldig situasjon. Det ligger ikke noe mer her enn at jeg sa god natt til en familievenn og så dro vi hver for oss, skrev han i en kunngjøring til People kort tid etterpå.

Saken fortsetter under bildet.

Klum skal ikke virke knust etter bruddet, ifølge E! News.

FIREBARNSMOR: Sammen med sin tidligere ektemann Seal har den tyske modellen fire barn. Her er hun sammen med barna barna Leni, Lou og Henry i New York i juni. Foto: NTB Scanpix
FIREBARNSMOR: Sammen med sin tidligere ektemann Seal har den tyske modellen fire barn. Her er hun sammen med barna barna Leni, Lou og Henry i New York i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I helgen dro hun til Las Vegas hvor hun fredag deltok på iHeartRadio Musical Festival og lørdag koste seg på Jennifer Lopez' «All I Have Sin City»-show.

Etterpå delte hun dette bildet av seg selv og popstjernen på Instagram:

Love you @jlo ...❤️Your show was absolutely AMAZING #vegas #allihave

Et innlegg delt av Heidi Klum (@heidiklum)

- Hun er fri som fuglen, forteller en kilde til People, og legger til at firebarnsmoren var glad for å slå ut håret sammen med venninnene sine i Las Vegas.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 02.11.2015 SER DU HVEM DETTE ER?: Supermodellen gjør ingenting halvveis når det kommer til Halloween-utkledning. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer