Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy:

Bekrefter brudd

«Skal vi danse»-paret har gått hver til sitt etter nesten fire år som kjærester og samboere.

BRUDD: Adelén Rusillo Steen bekrefter overfor Se og Hør at det er slutt mellom henne og Benjamin Jayakoddy. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BRUDD: Adelén Rusillo Steen bekrefter overfor Se og Hør at det er slutt mellom henne og Benjamin Jayakoddy. Foto: Tor Lindseth / Se og HørVis mer

I 2015 deltok sangeren Adelén Rusillo Steen (22) i «Skal vi danse» på TV 2, der hun sammen med dansepartneren Benjamin Jayakoddy (24) gikk helt til topps og stakk av med vinnerpokalen.

Etter å ha tilbragt timevis på trening sammen i dansestudioet gjennom høsten, ble danseparet forelska. Det ble imidlertid ikke avslørt før året etter, da duoen røpet at de var kjærester.

BRUDD: Det er overfor Se og Hør at Adelén Rusillo Steen bekrefter bruddet. Foto: Faksimile Se og Hør
BRUDD: Det er overfor Se og Hør at Adelén Rusillo Steen bekrefter bruddet. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

- Vi hadde falt for hverandre, og var på dansetrening hele tiden for å være sammen. Vi kunne sitte og prate i timevis, sa Rusillo Steen til Se og Hør da.

Nå har paret gått hver til sitt, etter nesten fire år som kjærester og samboere. Det bekrefter Rusillo Steen overfor Se og Hør, uten å kommentere bruddet ytterligere.

Var samboere

At de to hadde en god kjemi under «Skal vi danse», var det liten tvil om. Det svirret lenge rykter om at det var mer enn bare vennskap mellom de to, men det var altså ikke før året etter at de bekreftet dette.

Et par måneder etter avsløringen kunne eks-dansepartnerne også fortelle at de hadde flyttet sammen. Under Se og Hørs kjendisgalla dukket de opp hånd i hånd, og delte den gledelige samboernyheten.

SEIER: Jubelen sto i taket da Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy stakk av med seieren i TV 2s dansekonkurranse i 2015. Foto: NTB Scanpix
SEIER: Jubelen sto i taket da Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy stakk av med seieren i TV 2s dansekonkurranse i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi flyttet sammen i august. Det var første gangen jeg flyttet hjemmefra, og første gang han flyttet til Norge, sa 22-åringen.

Samtidig kunne Rusillo Steen fortelle bakgrunnen for hvorfor de valgte å holde forholdet hemmelig såpass lenge.

- I og med at vi er i den bransjen vi er i, så vil man jo aldri komme ut med noe før man er helt sikker. Vi ville ikke gjøre en stor greie ut av det før vi var sikre på at det her er noe vi takler. Vi takler media og takler alt.

Jayakoddy la til at det føltes bra å endelig vise seg sammen som par.

- Det er veldig deilig. Det tok en stund og vi har snakket mye om det, men det var bra at det kom. Og det har funket bra, sa proffdanseren.

Synger om spansk sommerflørt: Adelén Rusillo Steen synger om en spansk sommerflørt i sin Melodi Grand Prix-sang. Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Ikke sjalu

Siden eksparet deltok i «Skal vi danse» i 2015, har Jayakoddy hatt flere partnere på tv-skjermen. Det at han danset såpass tett med andre kvinner i konkurransen, var aldri et problem for Rusillo Steen.

- Det er som å se ham med en kompis. Det er veldig gøy å se dem danse, fortalte hun til Se og Hør i 2017, da Benjamin Jayakoddy danset med Ida Gran-Jansen (31).

I fjor var sangeren ofte å se blant publikum i Nydalen da Jayakoddy danset med bloggeren Sophie Elise Isachsen (24). Til høsten har 24-åringen fått tildelt nok en blogger, når han skal svinge seg på parketten med Isabel Raad (25).