Wanda Mashadi:

Bekrefter brudd

Wanda Mashadi bekrefter at hun er blitt singel.

SINGLE: Wanda Mashadi bekrefter at hun er blitt singel. Her sammen med tvillingsøstera Vita i forbindelse med Se og Hørs kjendisgalla i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGLE: Wanda Mashadi bekrefter at hun er blitt singel. Her sammen med tvillingsøstera Vita i forbindelse med Se og Hørs kjendisgalla i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vita og Wanda Mashadi (28) har de siste åra fått svært mye oppmerksomhet her til lands. I tv-serien «Vita og Wanda» har man fått følge tvillingenes liv i opp- og nedturer, og man har også fått tatt del i deres samboerskap.

I fjor ble det også spekulert på om Wanda hadde funnet kjærligheten, noe hun for snart ett år siden bekreftet overfor Dagbladet.

Singel

Men når Dagbladet møter henne mandag denne uka i forbindelse med premieren på Jan Thomas' (53) nye datingprogram, kan imidlertid 28-åringen avsløre at forholdet har tatt slutt.

Wanda forteller at det ikke ligger noe dramatikk bak bruddet, men at et forhold av og til rett og slett ikke fungerer.

- Det går greit, jeg har det fint. Sånn er livet, men vi er venner og har en god tone.

28-åringen deler at de gikk hver til sitt for en måneds tid siden, men det betyr ikke at hun er klar for å begynne å date med det første.

- Nå skal jeg ha Wanda-tid. Bare fokusere på jobb, venner og familie. Nå har jeg det bra igjen, så da tenker jeg at man må gjøre ting som er gøy.

Hemmelighetsfull

Wanda og mannen hun var kjæreste med satte virkelig fart på ryktemølla da førstnevnte delte et bilde av ham på Instagram i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer