Anniken Jørgensen:

Bekrefter brudd

Bloggeren fant tilbake til eksen tidligere i år. Nå er det slutt.

SLUTT: Anders Gran og Anniken Jørgensen har gått hver til sitt. Det bekrefter sistnevnte i sosiale medier. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet
SLUTT: Anders Gran og Anniken Jørgensen har gått hver til sitt. Det bekrefter sistnevnte i sosiale medier. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar bekreftet blogger og influenser Anniken Jørgensen, også kjent som «Annijor», overfor Dagbladet at hun hadde funnet tilbake til ekskjæresten Anders Gran.

Fredag morgen avslører imidlertid Jørgensen at paret har gått hver til sitt. Det gjør hun i en spørsmålsrunde på Instagram-story, hvor en følger har spurt om hun og Gran fremdeles er et par.

«Dette er nok det flest vil vite, og nei. Vi er ikke sammen. Vi gjorde det faktisk slutt for en stund siden og jeg ønsker ham det beste. Han er min beste venn, men vi har forsøkt mange ganger å få det til å fungere», skriver hun, og fortsetter:

«På et tidspunkt på man tenke på hva som er best for oss. Han er en fantastisk person og jeg vet han vil gjøre det bra».

- Kanskje når vi er eldre

Bloggeren legger ikke skjul på at det er rart å være i et offentlig forhold, og at grunnen til at hun ikke har uttalt seg om bruddet før nå, er fordi hun ikke ønsket å se det publisert andre steder.

«Jeg synes ikke det er viktige nyheter for andre enn meg selv og menneskene jeg vil fortelle det til, så ja. Men jeg har det bra og vi prøvde virkelig. Kanskje det vil fungere når vi er eldre», fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer